Ardahan Taksi
-
2006 yılından bu yana “ARDAHAN BELEDİYE TAKSİ” olarak faaliyet göstermekteyiz. Ekibimiz seçkin ve tecrübeli kişilerden oluşup, araçlarımız aynı marka ve aynı modele sahiptir.
7/24 Taksi Hizmeti:
Güvenilir şoför ağımızdan oluşan araçlarımız 7/24 hizmetinizdedir. Araçlarımız klimalıdır. Ayrıca ödemelerinizi kredi kartı ile yapabilirsiniz.Güvenilir Hizmet:
Taksilerimiz deneyimli şoför ve klimalı araçlardan oluşan güvenli bir ekip tarafından kullanılmaktadır.Geniş Hizmet Ağı:
Şehiriçi, şehirdışı, havaalanı taşımacılığı ve personel taşımacılığı dahil çok alanda yanınızdayız.Duyarlı Ekip:
Şehit aileleri için ücretsiz taşıma hizmeti vermekteyiz. -
2006 yılından bu yana “ARDAHAN BELEDİYE TAKSİ” olarak faaliyet göstermekteyiz. Ekibimiz seçkin ve tecrübeli kişilerden oluşup, araçlarımız aynı marka ve aynı modele sahiptir.
7/24 Taksi Hizmeti:
Güvenilir şoför ağımızdan oluşan araçlarımız 7/24 hizmetinizdedir. Araçlarımız klimalıdır. Ayrıca ödemelerinizi kredi kartı ile yapabilirsiniz.Güvenilir Hizmet:
Taksilerimiz deneyimli şoför ve klimalı araçlardan oluşan güvenli bir ekip tarafından kullanılmaktadır.Geniş Hizmet Ağı:
Şehiriçi, şehirdışı, havaalanı taşımacılığı ve personel taşımacılığı dahil çok alanda yanınızdayız.Duyarlı Ekip:
Şehit aileleri için ücretsiz taşıma hizmeti vermekteyiz.Ardahan kaçla kapatır şoför bey?
-
@Fischer alınacaklar baştan bellidir. Başvurmaya gerek yok.
-
@onuktekin ne ettin dayı sen.
-
@kuruhasan Boş yaptım kardeş
-
Taksi dedim durmadı baktım peşinden uzun uzun...
Meğer Ardahan'a gidermiş, dön dedim, gel dedim...
Memleket her yer, hep daha doğuya hep daha doğuya...
Güneşin doğduğu, tan attığı yerde yine buluşalım... -
@ardahantaksi, içinde söyledi: Ardahan Taksi
7/24 Taksi Hizmeti:
Şehit aileleri için ücretsiz taşıma hizmeti vermekteyiz.Ya hepsi tamam da dayı Ardahan kışın zaten -800, yazın -150 derece falan ne kliması allasen?
Ayrıca ben "Taksilerimiz deneyimli şoför ve klimalı araçlardan oluşan güvenli bir ekip tarafından kullanılmaktadır."
cümlesinden; taksilerinizin klimalı araçlarınız tarafından kullanıldığını anlıyorum. Nasıl oluyor bu, fenalardayım -
@paretowilfredo Hep ön yargı hemen ön yargı. Sonra yok medeniyet neden ilerlemiyor yok yok efendim coğrafya kaderdir yok efendim kol bozuk... Adamlar robotlardan ekip oluşturdu belki? Hiç konuşma hakkı vermeden kapatmışsınız hesabı.