2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Arkadaşlar günaydın.ben ilimi aradığımda atama yazımın geldiğini öğrendim.insallah bekleyen tüm arkadaşların da bu hafta gelir
-
Başlayamayan arkadaşlar için soruyorum bir haber alabildiniz mi ne zaman başlayacagimizla ilgili eğer bir bilgi aldıysanız paylaşırsanız sevinirim
-
Bu arada arkadaşlar 15 kişinin işlemi bitmemiş gibi bişey söyledi aradığım numara.direk Ankara’ya sordum .yazısı gelmeyenler isimleriyle işlemlerini direk sorabilirler 03124152115 bu numaradan öğrendim
-
O numarayı ben de aradım şimdi. Asillerin işlemlerinden bitmeyenler varmış onlar bittikten sonra yedeklerin işlemlerine bu ay içinde başlamak istiyorlarmış. Ben de yedekten kazandığım için onu sordum. Diğer yedek arkadaşların bilgisi olsun.
-
yedek kazanan arkadaşlardan işe başlayan veya çağırılan oldu mu ?
-
@kullaniciadim yok hocam daha çağırmadılar
-
@karar hocam merhaba SGK yı kazanan arkadaşınızın ismi neydi duy olarak erzurumda göreve başladımı
-
@zulal, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@karar hocam merhaba SGK yı kazanan arkadaşınızın ismi neydi duy olarak erzurumda göreve başladımı
Merhaba hocam, bu hafta feragat dilekçesi verdi.
-
Sorum biraz garip olacak ama ilçe tercihimizde değişiklik yapabilir miyiz, yapan oldu mu? Öne yazdığım ilçede hiç ev olmamasından dolayı soruyorum.
-
@karar yani duy u kazandıktan sonra sgk den yard.nı kazandı sgk çalışma şarları olarak daha iyi olmasına rağmen ikisi de taşra uzm aynı gösterge bir de sgk böyle durumlarda almıyor diyorlardı demek ki oluyormuş
-
@botan01 evet üstat, yalnız duy değil guy olanda kazandı bildiğim ve kazananlardan çalışan adaylarda var bu mesleklerden hariç, atama belgesi gelmeden süreçleri bitti sgk nin oda belki etkilidir hali hazırda kadro işgali yapınca kazanan var mıydı ? Kimseye güvenmemek gerek bu konularda .
-
Defterdarlık için Whatsapp veya Telegram grubu var mı arkadaşlar ?
-
@kullaniciadim bildiğim kadarı ile yok üstad
-
Başka bir il için yedeklerden sıra gelen mail alan var mı arkadaşlar bana ulaşabilir misiniz özelden?
-
@blueberry 250 kişilik ilan ne zaman gelir acaba bir duyum var mı ?
-
Arkadaşlar Duy mülakatları ne zaman açıklanır bi bilgisi veya tahmini olan var mı telegram kullanmıyorum da duyum falan var mı ?
-
Arkadaşlar balıkesir kazanıp feragat edecek olan var mı ?