REMZİ HOCA MI? MODA DİL (Suat gurcan) Mİ???
-
Arkadaşlar merhaba, internetten video ders satın alacağım. Fakat remzi hoca ve Suat, gurcan arasında kaldım. bir fikri olan varsa belirtirse ya da daha önce ders alanlar önerilerde bulunursa cok sevinirim..
-
@drvs-uras Geçtiğimiz yds sürecinde Suat hocadan ders almış biri olarak yazıyorum, konuyu tane tane anlatır soruları ayrıntılı şekilde aklınızda soru işareti kalmadan çözer. Kesinlikle tavsiye ederim benim ilk ve son yds tecrübem kendisiyle oldu umarım sizde en kısa zamanda istediğiniz puanı alırsınız.
-
@managerialism ne kadarlık bir sürede kaçtan kaça çıktınız acaba?
-
@drvs-uras 4,5-5 aylık bi süreçte 35'den 80’e yükselttim
-
@managerialism hocam suat gürcanın video derslerini demo olarak izleme imkanı buldum fakat videolar eski tarihli 8-10 senelik cok rahat var,güncel olması önemli mi ?
-
@drvs-uras çok büyük farklılık olacağını düşünmüyorum ama sınav formatına ayak uydurmak anlamında güncel olması sizin daha çok işinize yarar
-
Remzi hocadan ben memnun kalmadim.
-
@malatyalı-sis neden
-
Kaynagi yok bi kere. Her hafta fotokopi vrriyor. Siz ciksriyosunuz. Sonra devamli ceviri yaptiriyor. Sistemi bana mantikli gelmedi. Oyle cok emek de vermedim ama videolarını izledim. Bana pek birsey katmadi.
-
Ben de modadil in uzaktan eğitimini almayı planlıyorum Beyaz paketten alıp başlamayı planlıyorum. Daha önce kullanan varsa tavsiye edilir mi ?
-
Modadil'in kitapları çok iyi, ücretsiz videoları da çok kaliteli eminim uzaktan eğitim de bir o kadar iyidir.
-
@managerialism nasil calistiniz bu surecte?