Organize olamamış görevliler, sınav saatlerinde gecikmeler, özensiz seçilmiş sorular ve sadece 30dk için çekilen çile... merkez bankasının böyle bir süreç yürüteceğini hiç tahmin etmezdim
managerialism
@managerialism
managerialism tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
RE: Yds için en beğendiğiniz kaynaklar
Konu anlatımlı kitap arayışındaysanız Modadil sınav stratejileri 1-2 kitapları
Soru bankası da aynı yayının çözümlü kitaplarına bakabilirsiniz (özellikle 4’lü olan kitap serisine) çözümleri oldukça ayrıntılı ve anlaşılır bir dille hazırlanmış ve gerçekten kaliteli soruları var
Bunlar dışında Test attack kitabını önerebilirim, kitaptaki tüm soruların sesli çözümleri var oldukça öğretici bir kitaptır -
RE: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
@ilhannnn 2021 kpss açıklanana kadar geçerli
-
@beirutde ben açacağını düşünüyorum, umarım gelir
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Sorun yds sınavının olmamasıysa şubatın son haftası eyds var o zamanda başvuruları alıp yine Mart ayında sınavı yapabilirler. Ya da son 2 yıl değil 3 yılı bile kabul etseler yine başvuran sayısı yükselecektir. Umarım pazartesi günü bir açıklama gelir.
-
@ekeblad Hocam evet haklısınız, kurumun da aman bu insanlar mağdur olmasın tarihi erteleyiverelim diye düşündüğünü sanmıyorum. Herhangi bir açıklama yapılmamasının elde tutulur bi sebebi yok.
-
Evet sorun yds’ymiş.. bakalım kaç kişi farkedecek ama yine listelerin tam dolacağını düşünmüyorum.
-
@hpolitics Erteleme durumu yok, çarşambaya kadar giriş yerleri ilan edilir dedi kurumdaki personel
managerialism tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
İngilizce kısmında değil 70 yds 90 alan bile zorlanırdı. Türkçeden ingilizceye çevirmek hiç göründüğü kadar kolay değil üstüne 2 kompozisyon da istemişler. Eğer 70 barajı uygulanırsa kaç kişinin mülakata kalacağını cidden merak ediyorum.
-
@hpolitics Erteleme durumu yok, çarşambaya kadar giriş yerleri ilan edilir dedi kurumdaki personel
-
Evet sorun yds’ymiş.. bakalım kaç kişi farkedecek ama yine listelerin tam dolacağını düşünmüyorum.
-
@ekeblad Hocam evet haklısınız, kurumun da aman bu insanlar mağdur olmasın tarihi erteleyiverelim diye düşündüğünü sanmıyorum. Herhangi bir açıklama yapılmamasının elde tutulur bi sebebi yok.
-
Sorun yds sınavının olmamasıysa şubatın son haftası eyds var o zamanda başvuruları alıp yine Mart ayında sınavı yapabilirler. Ya da son 2 yıl değil 3 yılı bile kabul etseler yine başvuran sayısı yükselecektir. Umarım pazartesi günü bir açıklama gelir.
-
@filyasyoncu ödeme yaparken bir sorun olmuş olabilir ben işletmeden 81 puanla listedeyim
-
@gpale hayır ben öyle olacağını düşünmüyorum
-
“..yazılı sınav tarihinde değişiklik yapılabilecek olup yapılan değişiklikler Bakanlığımız tarafından ayrıca duyurulacaktır.” yazılmış yani tarih değişikliği olcak gibi
-
@beirutde ben açacağını düşünüyorum, umarım gelir
-
@ilhannnn 2021 kpss açıklanana kadar geçerli