Iktisat Erdal Ünsal Konu+ Zeynel Dinler Çıkmış Sorular Uyumu
-
Arkadaşlar merhaba. İlk defa başlık açıyorum kusurum varsa affola.
Ben başlıktaki kitapları satın aldım. Ancak Erdal Ünsal'dan konuyu çalıştıktan sonra direkt başlığını çıkmış sorular kitabında bulamayacağımı düşündüm. Konular ayrı yerlerde olsa da eşleştiremiyorum. Bu sorun tek bende mi oluştu. Nerede yanlışım var yardımcı olur musunuz?
-
Arkadaşlar başlığımı görebiliyor musunuz? A grubu hazırlananlar bir yol gösterebilir mi? İyi akşamlar herkese.
-
başlıklar görünüyor don't panic
erdal ünsal akademik bir kitap, zeynel dinler ise saçma sapan çözümlere sahip çıkmış soru derlemesi. bana kalırsa çözümlere hiç bakma kafan karışır toparlayamazsın. terimler türkçe falan.
-
@babanınoglukemal, içinde söyledi: Iktisat Erdal Ünsal Konu+ Zeynel Dinler Çıkmış Sorular Uyumu
se saçma sapan çözümlere sahip çıkmış soru derlemesi. bana kalırsa çözümlere hiç bakma kafan karışır toparlayamazsın. terimler türkçe falan.
Hocam dünya para verdim aldım. Mecbur çözeceğim artık..
-
@nonamemen yüksel bilgili çıkmış alsaydın keşke hocam zeynel dinler önerilmesi bize tek iktisat konuları yokmuş bazı sorular sadece şık çözümü yok şıklar hatali dendi bilginiz olsun
-
@nonamemen çözmesine çöz çıkmış soru ama bel bağlama, 2017 yılı gibi bi ters köşe yaparlar tarlası yanmış köylü gibi kalırsın valla.
-
Sorun değil bel bağlamam. Çıkmış sorular kaynağı edinmek istedim. Tavsiyeler üzerine bunu aldım. Ancak çalıştığım konunun sorusunu hemen bulamıyorum işte.
-
@nonamemen o zaman konuları tamamen bitir öyle çöz. mikro bitince mikro çöz makro bitince makro çöz.
-
@babanınoglukemal Anladım hocam teşekkürler.
-
Arkadaşlar kitabın iadesi mümkün görünmüyor. Elimde 2019 baskısı var. İşimi görür mü?
-
@nonamemen kardesim elinde tuttugum erdal.unsal mikro ve makro iktisat konu anlatimlari alaninda 1. Numaradir. Cikmis sorularda da zeynel dinler kpss iktisat acik ara diger cikmis sorular kitaplarnin onundedir. Zeynel dinler kpss iktisat kitabinin soru cozumlerinde hata yoktur, son söz olarak cevap A degecegine farz i misal baski hatasi olarak B demiştir. En iyi kaynaklari almissin sakin geri verme.osym iktisat sorularini erdal ünsalin kitaplarindan hazirlayarak yoneltir ancak akademik kaynaklar oldugundan seni biraz zorlayabilir
-
@discotheque, içinde söyledi: Iktisat Erdal Ünsal Konu+ Zeynel Dinler Çıkmış Sorular Uyumu
aynaklari almissin sakin geri verme.osym iktisat sorularini erdal ünsalin kitaplarindan hazirlayarak yoneltir ancak akademik kaynaklar oldugundan seni biraz zorlayabilir
Hocam çok teşekkürler yanıtınız için. Yeni başladım hazırlanmaya. Yorumlara çok fazla takılabiliyorum. Kitapları seçerken çok özenli bir çalışma yaptım. Yaklaşık 1 hafta 10 gün sadece kitap araştırması yaptım. Kitabın zorluğundan çekinmiyorum. Çalışacağım.
Buraya konu açma sebebim konuyu çalıştıktan hemen sonra o konunun sorusunu göremeyeceğimi düşündüm bu kaynaklarla. Ben mi bulamıyorum. Hata mı ediyorum diye sormak istedim. Bunları kullananlar nasıl ilerliyor? Mikroyu tamamen bitirip öyle mi geçmem gerek sorulara?
-
@nonamemen mikroyu tamamen bitirme. Kpss iktisat cikmis sorular bankasidir.erdal unsalin kitabindaki her konu zeynel dinlerin kitabinda olmayabilir.o konudan bu zamana kadar soru sorulmadiysa yani.örnegin 70 kurali.mikrodan basladin diyelm tuketici teorisini konu olarak erdaldan bitir, zeynele gec en bastan tuketici teorisinin sonuna kadar cöz sorulari. Seklinde ilerleyebilirsin...
-
@nonamemen yani konu konu git.ana konularin hepsi her iki kitapta da vardir. Zorlanirsan yerini bulmakta bana direk msj at
-
Son bir güncelleme: Kitapta tüm konular eşleşiyor. Ben becerememişim. Herkese teşekkürler.