2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@bozkurtbey oo 88 yasaklı sayılardan birini kullanmışsın hocam linç is coming.. Şaka bir yana forumda bazı kişiler bu gerçekle yüzleşmek istemiyor. Sınırlı sayıda da olsa var böyle iyi net yapanlar söyleyeyim ben de.
-
@iktisat2020 ne hesap sorması kardeşim ne diyosun ya tebrik edicektim kendisini allah allah. Kendisi beğenmiş zaten iletimi. Dostum tebrik ederim, Rabbim yolunu açık etsin. İnsallah sonu da iyi olur.
-
@ESE0303 hayır 85 üstü yok dedi ya arkadaş ona istinaden yazdım
-
Yıllar sonra sınavı bir deneyelim dedik nasıl bir yıla denk geldik? İş yerinde adımız çıkmış zaten bir daha herhangi bir sınava girme, adaylara yazık diyorlar. Uzun zaman sonra sanırım ilk kez bu kadar muallak bir süreç işliyor.
-
Benim de tam hazırlanmadığım sınavlar tam 90 lık güzel sınavlar olur hazırlandığım sınavlar da böyle trajikomik bir sınav halini alır enteresan bir sınav olacak bence sonuçları itibariyle yıllar sonra sınava girenler bile bu sınavı referans gösterecek o yılda şöyle olmuştu diye umudunuzu kaybetmeyin diye
-
@iktisat2020 4 sayılı Karanamededi soru.Her sınavda muhakkak soru geliyor.Okunması lazım kurumlar bağlı mı ilgilisi ktk durumu,yönetim kurulu başkan yrd sayısı gibi ama bu seneki zordu kurumlarda hiç müşavir duymadım diye bende yanlış yapmıştım kardeşim.
-
Arkadaşlar herkes neden çok karamsar sınavın üzerinden epey vakit geçince sanki sorular kolay mı gelmeye başladı eğer öyleyse bu herkes için geçerli bence beklentiler tahminler yorumlar troller iddialar iftiralar vs vs ziyadesiyle yorulduk herkes ama herkes kendi netinin yarım puan altını söylemekten vazgeçmeli ve İtalya gibi taraf değiştiren insanlar görüyorum maksatlarını anlamak zor rahat olun ya günlerdir düşündüğüm tek makul bir soru var burada ki kıymetli dostlar hepiniz düşük kapatması için onlarca sebep sayarsınız ama yüksek kapatması için makul zemine sahip bir tane gerekçe görmedim ben sadece bunu düşünüyorum ee yüksek kapatır filanca arkadaşım şöyle yapmış ee yüksek kapatır bir yerlerde sağlam yapan ekip vardır yapmayın kendinize bu işkenceyi yapmayın ..
-
@erdogan1 Elbette zor soru olması lazım hocam ama zor soruyu nereden sorarsın il özel idaresinden belediye kanunundan veya gelmesi muhtemel herkesin çalıştığı kanundan ama sen gidip en zor soruları kimsenin beklemediği kanunlardan ve CBK dan sorarsan orada bilgiyi çalışmayı ölçmüyorusun demektir benim görüşüm bu
-
atılacak iftiralara rağmen
1- sınava 23 bin kişi girmedi daha az kişi girdi net sayıyı söylemediler
2-iptal edilen soru vs böyle bir duyum yok olabilir olmayabilir bilgiler yanlış
3- Mayıs ayında sınav diye bir durum şuanlık yok devam edecek soruşturmalara göre karar verilir
4-söylediklerim yanlışta olabilir mutlak kabul değil bana böyle dediler -
@Daywalkerss yani hersey belirsiz diyorsunuz..
-
@Daywalkerss şimdi sen bizim yillarin daywalker ' ı mısın yoksa değil mısın
-
@can-mavi kaymakam kardeşimiz değilim.
-
@Daywalkerss bir an o sandım
-
@Daywalkerss valla ben de o sandım ya bi an
-
@Daywalkerss hatta arıyordum şimdi onu hayırdır sahalara mi döndün diye :))
-
@can-mavi maalesef hocam ben değilim herhalde kendisinin burayla uğraşacak vakti yoktur
-
@Daywalkerss ilk üyelik mesajımdan beri hatta sınavda son 15 dakika cevaplarımı kontrol ederken bile bu sınavın düşük kapatacağını düşündüm ve yazdım Burada yüksek kapatacak diyenler yıllardır çalışıyor bu sınava bazı sorular tek cevaplı olduğu için kolay gelmiş olabilir ama aksine uzun uzadıya yorum yapılacak sorular yarım yamalak çalışanlara daha kolay geliyor bazılarını iki şıkka düşürüp doğru cevaplayabiliyorlar
-
@iktisat2020 genele etki etmez kardeşim böyle durumlar bende sizlerle bu süreci burada takip edeceğim bundan sonra fakat şunu biliyorum bu gibi sınavlarda ÖSYM değil ilgili Bakanlığın ÖSYM den talebi önemlidir bakanlık hangi zorlukta sınav isterse ve hangi aralıkta kalmasını isterse o civarda kalır
-
@Daywalkerss +1
-
Sonuç olarak anlaşilan o ki bu sene kimsede net sağlikli duyum yok, geçen sene iptal edilen sorular belli iken bu sene kimse bilmiyor..