Sınav
-
Re: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Merhaba..
Burayı 2 yıldır takip etmeme rağmen ilk defa üye oldum.Bu yıl öyle garip bir sınav oldu ki şu süreçte beklemek haddinden fazla zor.İnsan belki kendileri gibi düşünen kitleyi bulmak belki geçmeyen zamanda oyalanmak için girip okuyor burada yazılanları.
Bazı yorumlar ise insanı gerçekten hayrete düşürüyor.Böyle bir mesleğe talip olan insanlardan doğal olarak saygılı ve nazik konuşmalar beklerken birileri alaycı ve trol sözlerle kendince eğleniyor.sanıyor musunuz ki takma isimle diye kimse sizin yazdıklarınızdan haberdar olmayacak artık digital mecarada hiçbir şekilde kimlik gizleme diye bir durum kalmadı.Bu mesleğe talip oluyorsanız bunun bilinciyle davranmanızda fayda var.öte yandan bu yıl çok fazla soru tarşılmasına rağmen %100 yanlış denecek bir soru olmadığı için iptal olma ihtimali görünmüyor.ama barajı tahmin etmekte güç.öte yanfan eğer ben bile sosyal medaydan bukadar uzak olmama rağmen burayı takip ediyorsam sınava giripte etmeyen yoktur bu nedenle burdaki baraj analizinin başarılı olacağınıda düşünüyorum.umarım her mecrada saygılı üsluplu ve nazik olabilen kişilerden oluşan bir liste olur:) -
@mia6619 hocam iletiyi yanlış girmişsin
-
@babanınoglukemal farkettim ama kaldıramıyorum da
-
@mia6619 yöneticiler görürse kilitlerler başlığı yapacak bir şey yok