Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!
-
@onuktekin @maverick teknik konularla ilgili admine bağlanmak için etiketleyiniz.
-
@antimülakat Diğer adminlerimiz şu an başka üyelere yardımcı olmaktalar. Lütfen hatta kalınız. https://youtu.be/kmPceF4TZN4 :))
-
@otuzyılsavaşı haftaya bakabileceğiz teknik sorunlara üstat, çözmeye çalışacağız.
-
Büyük puntolu yazı yazanlardan çok mu sıkıldınız? Canınızı sıkan kullanıcılar mı var? Keşke şu kullanıcıların yazdıklarını görmesem mi diyorsunuz? Bu konularda keşke bir şey yapabilsem mi diyorsunuz? Tartışmasız, polemiksiz ve huzurlu bir şekilde forumu kullanmak ister misiniz?
Belki bunların hepsine birden çare olamaz ama görmek istemediğiniz kullanıcıları bloklayıp yazdıklarını görmeme imkanına kavuşabilirsiniz.
Siz de bloklamak için hemen arayın 02162478569, 30 dk içinde arayanlara 1000 tl değerinde bal hediye olarak adresinize postalanacaktır :)))
Bloklayın kurtulun :))Kullanıcının profil sayfasında sağdaki 3 noktalı menüde "block_user" düğmesini tıklayarak bu özelliği kullanabilirsiniz.
-
@onuktekin
peki,bizim blockladığımız bizi görecek mi? :)) -
@otuzyılsavaşı Görmüyor bence :)) Ama emin değilim
-
@antimülakat geldim kardeşim ben hep buralardayimdir
-
Özellikle @onuktekin başta olmak üzere tüm forumdaşlara güzel bir haberim var. Büyük bir şey değil ama istek vardı yaptık. Onlar konuşur TY yapar. Evet arkadaşlar bugün itibari ile anlatım bozukluklarını, yazım yanlışlarını düzeltme fırsatınız bulunuyor. İlk 2 dakika içinde yanlış yazdığınız, düzenlemek istediğiniz bir iletiyi düzeltebiliyorsunuz. Hayırlı uğurlu olsun. Hem forumun kendisi hem kullanıcıları mağdur etmeyen şeyleri yapmaya devam edeceğiz, bizi takipte kalın.
-
@agor
Valla düzeldi -
"2 yılda çok ciddi mesafe aldık. Politikalarımızı güncelledik, yanlışlarımızı düzeltme fırsatı bulduk. Ülkenin teknolojik altyapımı için ARGE projelerinden, pazarlama stratejilerine kadar, her alanda desteğimizi arttırdık, arttırıyoruz." :))
-
-
@agor emeği geçen,isteklerimizi dikkate alan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Bundan sonraki kampanyamız,mücadelemiz daha uzun süre için olacaktır #iletilere5dk
Deneme
Deneme 2 :)) -
deneme silme
-
Bu arada önceden düzenlenen iletilerin düzenlenmemiş halleri görülebiliyordu. Bunu da değiştirmeniz çok iyi olmuş. Değişiklikler güzel ve yerinde olmuş.Ellerinize sağlık
-
@antimülakat nedemek efenim
-
eksik kaldığını düşünerek yazıyorum sağ üstte yer alan profil resminize tıklayarak bir ayarlar sekmesine girip oradan bir deri seçip forumu farklı renk ve desenlerde kullanabilirsiniz. Mesela ben ağırlıklı olarak siyah ton olanları seçiyorum.
Bildirim ayarları falan da hep oradan yapılıyor. -
Forumda bir baslikta iken cikmak icin ya da sayfayi yenilemek icin ustte ki ty logosuna tiklamak yeterli idi.Simdi tiklayinca forumdan cikiyor ve el aliskanligi oldugu icin tiklamadan duramiyorum ️
-
@gmsmustafa evet dostum bu sorun bndede olustu.Acil cözum lazim
-
Yeni düzen, ana sayfayı ayarlardan "Bir ana sayfa seçin-anasayfa-recent" seçenler için çok daha büyük işkence oluyor. Kategoriyi tıklayınca çok daha farklı bir düzen geliyor.
-
Profil fotoğrafı koyamıyoruz artık bunu da eklemiş olayım.