17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
- 

@kaimmakam o derece olduk değil mi?  
- 

@Schumpeter yine ümit dolu bir geceye gireceğiz, az kaldı  ve bir sabah delirmiş şekilde uyanabilirz. ve bir sabah delirmiş şekilde uyanabilirz. 
- 

Bizimle ilgili olmayan bir duyuru gelmiş demekki yaşıyorlar  
- 

.................... 
- 

Icislerinden duyum alabilecek bir arkadaş var mi. Bugün aciklanma ihtimali nedir arkadaslar 
- 

@kaimmakam 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi: @Schumpeter yine ümit dolu bir geceye gireceğiz, az kaldı  ve bir sabah delirmiş şekilde uyanabilirz. ve bir sabah delirmiş şekilde uyanabilirz. sevinçten delirmiş olmayı diliyorum  
- 

@kaimmakam eskittim artık o duyurular sayfasını, gide-gele... 
- 

@kaimmakam tablette yanlislikla elim dokundu eksilediysem bilemeden kusuruma bakmayin 
- 

@albertcan değerli kardeşim önemli değil. Bakanlık bizleri "bilerek" eksilemesin yeter ki  
- 

@kaimmakam amin : ) 
- 

Arkadaşlar ! Heyecanlı bekleyişi, kaymakamlık hayali kurup sevinmeyi ya da mülakat sonuç listesinde adının olmayacağını düşünerek üzülmeyi ve bu durumları ve duygularınızı burası ve benzeri platformlarda yazmanızı da anlarım; ancak bazı arkadaşlarımızın aşırı tepkileri ve bir kaymakam adayına ''yakışmayacak'' yorumları insanı epey düşündürüyor. Sonuçta nasibimizde kaymakamlık varsa gelir bizi bulur;bundan öte köy yok. Sakin olun derim. 
 Saygılarla.
- 

Arkadaslar ilk 10 da veya ilk 20 de olan adayların daha avantajlı oldugubu dusunuyo musunuz?? Buyrun sohbete  ️ ️
- 

.............. 
- 

Listeler açıklanana kadar burada böyle : kardeşler, arkadaşlar, dostlar vs diye güzel güzel görüş alışverişinde bulunuyoruz. İstişareler yapıp birbirimizden faydalanıyoruz. Ancak listeler acıklandıktan sonra kazananlar hiiiiç uğramıyorlar buralara. Bu platformda bulunup da kazanacak arkadaşlara sesleniyorum : Şimdiden söz verin kendinize "gelip burada dostlara bir iki kelam edeceğim " diye.  
- 

................ 
- 

@adayadayı refaransınızı sağlam tutun diyecekler başka ne derler ki    
- 

Bana her sey mulakat sonuçlarını hatirlatiyor 
- 

Bnde o incelemenin aynısını yaptıktan sonra bu soruyu hem kendime hem de burdakilere sormak istedim entresan bir istatistik gercekten. 
- 

@adayadayaday şöyle bi durum olabiliyor. Adam çok koşturmuş uğraşmış didinmiş çok ta ümitli. Ama nasıl ümitli görmen lazım  Olmayınca yıkılıyor. İlk giren arkadaslara yol gösterici bazı tavsiyelerde bulunabilirler. Olmayınca yıkılıyor. İlk giren arkadaslara yol gösterici bazı tavsiyelerde bulunabilirler.
- 

Arkadaslar mulakatim iyi gecti hic heycanlanmdim diyen var mi