@cfb_1907 ya öyle olursak ???:bicyclist_tone4:
adayadayaday tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Duyurular kısmının sağ üstündeki - + yazıları büyütüp küçülüyorMuş sıkıntıdan oralara sardım artık
-
bak yine hareketlendi burası
mülakata kalan 400 kişiyiz ama şuradaki 3 5 arkadaşımız birşeyler yazınca bi heyecan alıyor beni,
bilgisayarı açtığımda içişlerinin sitesinden önce buraya giriyorum -
yürek dayanmaz bu saatten sonra
-
İlk defa duyum paylaşcam kızmayın lütfen:)
Bana da dün bakanın özel kalemine soruldu bu hafta yok önümüzdeki hafta olabilir dendi dedi ama inanmak istemedim ben o duyuma yinede her dakika bakıyorum -
Ben yatar gençler l
Şu cuma gecesi Allahtan tek duam hakedene nasip olsun şu meslek ne sınavdan yüksek alana nede referansı sağlam olana değil hakedene, sınavinda mülakatinda referansunda birer sebeb olduğunu unutmayalım
Kader çizgimiz o yolda ise ancak o zaman nasip olacağı bilincini kaybetmeyelim inşallah -
Arkadaşlar sizlere tavsiyem şu ( bana da tavsiye edilen bu)
Referans noktasında sağlam bir temel, tanıdık, emmi, dayı bulmadiktan sonra bu sınava çalışmak kendimizi uzmekten başka birşeye yaramaz.
Yani demem o ki bu mülakat için gittikleriniz tekrar gidecekseniz yapmayın kendimizi yipratmaktan başka bi işe yaramaz.
Ha yeni bi referansı ne zaman buldunuz o vakit oturup çalışın yoksa açık soyleyim zor -
Duyurular kısmında ki 3 Mart mülakat tarihleri linki kaldırılmış
-
Kendime en kötüye hazırlayim diyorum heyecanlanmayim diyorum unutlanmayim diyorum ama yinede yerimde duramıyorum her dakika siteyi güncellemek nasıl bi manyaklıksa
adayadayaday tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
İleti kaldırılmıştır.
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Konu ile alakalı değil belki ama çalışma bakanlığının 250 kişilik alımı ne oldu acaba
-
Arkadaşlar sizlere tavsiyem şu ( bana da tavsiye edilen bu)
Referans noktasında sağlam bir temel, tanıdık, emmi, dayı bulmadiktan sonra bu sınava çalışmak kendimizi uzmekten başka birşeye yaramaz.
Yani demem o ki bu mülakat için gittikleriniz tekrar gidecekseniz yapmayın kendimizi yipratmaktan başka bi işe yaramaz.
Ha yeni bi referansı ne zaman buldunuz o vakit oturup çalışın yoksa açık soyleyim zor -
Olmadı dostlar allah herkesin gönlüne göre versin
-
En umutlandığım, en heyecanlandığım gece bu olmuştu yine olmadı,
Yarına diyelim inşallah -
@Asımın-nesli numarayı paylaşır mısın dostum
-
Cevap vermeyi değil de telesekreter bile açılmıyor yani 2 7 bile tuslanmiyor ya offf
-
Ne oluyo lan burda ortalık 56 olmuş:)
Herkes bugün diyor heyecan bastı anasını satıyım ya -
Burası bu hafta karışacak gibime geliyorda hadi hayırlısı bakalım
Ben öyle pek duyum acısından kolu uzun biri değilim ama bugün bi yakınım bir iki gün dedi de siz bunu yinede duyum olarak kabul etmeyin