2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@siyahadam Hocam düşükten kastın 72 nin altı mi
-
Sorular zor ve çeldiriciydi. Bilmem şu soru zordu dediğiniz toplam kaç soru saydınız ama ben tekrar kontrol ettim 15 soru üzerinde. Hal böyle olunca puanları yine dediğim gibi 70 - 71,25 bandında olacağını düşünüyorum. 2 sorunun iptal olması durumunda da 1,5 puan ekliyorum.
-
@siyahadam baraj konusunda bir rakamınız yok mu?
-
@herseye-rağmen o konuda net bilgim yok ben cumaya bekliyorum. Erken açıklanması muhtemel.
-
@siyahadam inşallah hocam çok sagolun
-
@siyahadam 2 gün önce yazdığınız duyumun içeriğinde baraj 73+ olacak yazmışsınız, şimdi ise bilginiz olmadığını belirtmişsiniz. Bu yazdıklarınız duyum mu yoksa değişen tahminleriniz mi?
-
Önce 73-76
Sonra 74,50
Sonra 73+
Şimdi 70 değilYani kimse alınmasın,kızmasın ama...
-
@mülki benim tahminim 73+ Ancak düşük kapattığı duyumunu aldım. Ve iptal olmadığı. Bekli dusukten kasdedilen 73 tür bilemiyorum. Sadece 400 kişinin dolduğunu belirttim.
-
@siyahadam Anladım, ben en başta bu 73 de duyum sanmıştım. Teşekkürler
-
@ESE0303 hepsi aynı rakama çıkıyor kardeşim. Benim tahminim di onlar hala aynı 73 un üstünde olacağı. Ama bilgi aldığım kişi düşük kapatti dedi. Dusukten neyi kasdettigini belirtmedi. Ben soru iptali olmadığını belirttim.
-
@siyahadam tamam hocam sağ ol.
-
Son zamanlardaki duyumlar soru iptalinin olmadığına dair kuvvetleri arttırıyor. İptal olmazsa puanın taban puana yakın olacağını yeniden vurgulayalım...
-
@geliruzmanı07, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@erickcartmann baraj tahminiz 71.75 hocam. Manipülasyon olduğunu söylüyorsunuz. Sonra da iptal olmadığına dair duyumum var diyorsunuz. O zaman baraj hakkında da duyumunuz var ki manipülasyon diyorsunuz diye düşümdüm :))
{Duyumsuzluk bu hale getirdi}
yok hocam manipulasyon hakkinda bir duyumum . sadece gozlemlediklerim bunlar. Duyumum iptal olmadigi yonunde
-
Düşükten kastı nedir acaba bi sürü şey gelir akla
-
@siyahadam, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@ESE0303 hepsi aynı rakama çıkıyor kardeşim. Benim tahminim di onlar hala aynı 73 un üstünde olacağı. Ama bilgi aldığım kişi düşük kapatti dedi. Dusukten neyi kasdettigini belirtmedi. Ben soru iptali olmadığını belirttim.
Üstad birisi sana 70 ile kapatacak felan mı dedi 2 saat içerisinde ?
-
İptal edilmesi gereken sorular var ama iptal kararı çıkmadı haberleri geliyor. Sınavda davalık olacak İktisat ve Tarih sorusu olarak görünse de ÖSYM kendini riske atmadı sanki. Puanın taban puan ve/veya 1 puan üstü olması kuvvetle muhtemel.
-
@bozkurtbey teşekkür ederim
-
@siyahadam soru iptali yok derken sorularda cevap değişikliği yok şeklinde de algılanabilir mi ? Sonuçta iptal ile değişiklik farklı şeyler..
-
hocam kesinlikle iptal olması gereken sorular var ve sanırım yargıda sonuclanacak . cunku yüzde 100 iptal olmasi gereken sorular iptal edildi .
ösym nin burada sorumlulugu yargiya yikmaması ve iptal etmesi en buyuk temennim -
@Sınavsayar en başından yana o şekilde düşünüyorum..Geçen seneki gibi net bir hata olmadıktan sonra iptal veya değişikliğe gideceğini sanmıyorum..