EPDK 30 UZMAN YARDIMCISI 2020 ALIM İLANI
-
DİKKAT
Enerji Uzman Yardımcılığı Sınavı Başvurularının son saatinde Mernis’te yaşanan bir sorundan dolayı bazı adayların başvuru yapamadıkları yönündeki şikayetlerini değerlendiren Kurumumuz, bugün saat 11.00- 14.00 arasında sistemin açılmasına ve dün akşam başvuru yapamayanların girişine izin verilmesine karar vermiştir.
Kamuoyuna duyurulur.
-
Liste ne zaman açıklanacak bir bilgisi olan var mı
-
@ankara19 ben ikya sordum hocam 2-3 gün içinde dediler
-
@delikupeli teşekkür ederim hocam
-
açıklandı listeler
-
şaka gibi ya 92 ile buna da kalamadık
next... -
@tupacshakur Malesef p32 de 30.yum ancak ben de kalamadım.Sağlık olsun
-
Mükerrer başvurular var şaşırtmadı 95.42
-
Pandemi nedeni ile mülakatların ertelenmesi, iptal olması veya mülakat yapılmadan puana göre alım yapılması ihtimali var mıdır?
-
-
İleti duzenlenmistir.
-
92 ile kalamadık. Muhtemelen 15 kişilik içişleri uzman yardımcılığı 91 civarı kapatacak.
-
Mülakatla ilgili deneyimi/ bilgisi olan var mı arkadaşlar? Sorumlu olduğumuz alan bilgisi derslerinden kpss kapsamındakiler dışında olanlardan çok uzak kaldık genel olarak. Siyasi tarih, dış politika, ua hukuk vb. Mülakatta bu konulardan çok soru geliyor mu merak ediyorum? Genelde hukuk ağırlıklı oluyormuş. Ama çok az bilgi edinebildim, onlar da yarım yamalak.
-
Bugün mülakatlar başladı.Mülakat hakkında bilgi verecek olan yok mu🤲
-
Mülakat kaç dk sürüyor, mülakat kurulu güleryüzlü mü? HES kodu isteniyor mu? En azından bu sorulara cevap verilebilir:)
-
@labrisa öncelikle 20-30 dakika kadar bi ön görüşme oldu. Daha sonrasında yaklaşık 15 dakikalık bir mülakat geçirdim. Komisyon çok sıcak bir ortam sağlıyor. Yardımcı olmaya çalışıyorlar. Sohbet havasnda geçti genel olarak. HES kodu da isteniyor,aracınızı içeri sokamıyorsunuz.
-
@mmülkiyelii mülakatlarınız bitene kadar soruları söylemek etik olmaz ancak yarın öğleden sonra sizin mülakatlar bitmiş oluyor. mesleki konular dışında bizi aydınlatır mısınız acaba? ne tarz sorular geliyor, nereden geliyor? ön görüşmede neler soruluyor vs.
-
@nula-riziko benim öngörüşmem 5 dk civarı sürdü girdiğim günde liste başında yer almanın dezavantajı diye düşünüyorum mülakatım yaklaşık 25-28 dk civarı sürdü cvden üyenin birisi baya terletti 7-8 soru sordu alandan ise hukuk iktisat ve maliyeden toplam 14-15 soru soruldu kurumla ilgili 5-6 adet soru soruldu 2-3 soru güncel konulardan soruldu mülakattan çıktığımda saati görünce şok oldum bu kadar zaman ne çabuk geçti içeride diye komisyon gayet güler yüzlü hakeden 8 kişinin kazanması dileğiyle.
-
@terasus33 Zor muydu sorular yada cevabı bilmeyince geciyorlar mıydı
-
@nula-riziko ön görüşmede sizi tanımaya yönelik bir sohbet gerçekleşiyor. Ailem, nereli olduğum, nelerden hoşlandığım, nası vakit geçirdiğim, okula nasıl ne ile gidip geldiğim vb. Mülakatta ise -ben kamu yönetimi bölümünden mezunum- idare hukuku, anayasa hukuku, iktisat sorularıyla karşılaştım. Genel kültürde birkaç kitap yazarı soruldu. Kurumun çalışma alanı ile ilgili sorular geldi. Yenilenebilir enerji, kurul üye sayısı, seçimi vb. Sorular absürt değildi bence, ben de çok korkuyordum ama genel hatlı sorular geldi. Sosyal devlet,buna ilişkin anayasal hükümler, sosyal devlet sosyalist devlet farkı, iktisatta ekonomik sistemler... her üye yaklaşık 2-3 soru sordu sanırım. Sorudan soru türetebiliyorlar ve şuna bir örnek verir misiniz diyebiliyorlar veya kendileri örnek verip teorik bilgiyi isteyebiliyorlar. Sorular tamamen şans, ama şu kesin kesinlikle çok yardımcı oluyorlar, üzerinize gelir gibi bi tavırları yok. Girerken oldukça tedirginim birkaç dakika sonra kendimi çok rahat hissettirdiler sağ olsunlar. Ön görüşmedeki beyefendi de bu konuda çok yardımcı oldu. Benim ilk mülakat deneyimimdi, heyecanımın büyük bir kısmını ön görüşmede bıraktım. Umarım en çok hak eden kazanır