25 Kas 2020 16:29

@siyaset-bilimci, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları

Muhtemelen tutmayacak bir hesap yaptım şimdi:) tüik 50 kişi alıyor, mülakatları bizden 15 gün önce başladı ve bu hafta açıklanması bekleniyor. Rekabet kurumu da 20/30 kişi almış ve yaklaşık 1 ayda açıklamış. Alım sayılarını oranladığımızda bizim de önümüzdeki hafta açıklanması lazım. 1 hafta taşınma payı katarsak Kasım'ın son haftası açıklanır 😅

Hatırlarsanız böyle bir hesap yapmıştım. Şimdi hesabımı biraz daha detaylandırıyorum ve diyorum ki bizim mülakat listesi açıklanacağı zaman aradığımda imza aşamasında olduğunu söylemişlerdi yani mülakat listeleri de demek ki imza ile açıklanıyor ve dün akşam tercüman mülakatları yayımlandı. Varsayımsal konuşarak imza sahipleri tercüman listesinin imzalarını atıp bugün çok yorulduk uzman yardımcılarının imzalarını da sonra atalım gibi bir olay olmuyorsa bizim imzaları da beraber aradan çıkarmış olabilirler. Teamül için veya başka bir sebeple yayımı bekletiyor olabilirler. Demem o ki yaklaşık 10 gündür imza aşamasında denilmesinden, çok yakında denilmesinden, duyumlardan vs yola çıkarak bu tahminimin arkasındayım ve inanıyorum ki cuma gününe kadar açıklanacak.