HALKBANK SERVİS GÖREVLİSİ MAAŞI
-
Maaşlar hakkında bilgisi olan veya banka bünyesinde çalışan ve bizi aydınlatmak isteyen biri varsa bir bilgilendirse ?
-
@serhat5310 brüt 4000 civarı maaş oluyor servis görevlisi - banko hizmetleri asistanı unvanı için hocam. bu tutara aylık yaklaşık 500 TL yemek kartı ekleniyor. Bir de 4 ayda bir çift maaş imkanı
-
@köyündelisi uzman yardımcısı maaşlarını biliyor musunuz hocam?
-
@başarısız, içinde söyledi: HALKBANK SERVİS GÖREVLİSİ MAAŞI
@köyündelisi uzman yardımcısı maaşlarını biliyor musunuz hocam?
bildiğim kadarıyla ortalama 5000 TL brüt ile çalışıyorlar hocam, yine yemek kartı ve 3 ayda bir çift maaş imkanıyla
-
@köyündelisi, içinde söyledi: HALKBANK SERVİS GÖREVLİSİ MAAŞI
@serhat5310 brüt 4000 civarı maaş oluyor servis görevlisi - banko hizmetleri asistanı unvanı için hocam. bu tutara aylık yaklaşık 500 TL yemek kartı ekleniyor. Bir de 4 ayda bir çift maaş imkanı
hocam burada 4 ayda bir yazmışım, 3 ayda bir olacak
-
@köyündelisi ikramiyeden mi ayrı brüt 4000 maaş oluyor aylık yoksa dahil ortalama mı ?
-
@serhat5310, içinde söyledi: HALKBANK SERVİS GÖREVLİSİ MAAŞI
@köyündelisi ikramiyeden mi ayrı brüt 4000 maaş oluyor aylık yoksa dahil ortalama mı ?
ayrı hocam, ben ortalama yazmadım, yaklaşık aylık brüt ücretler
-
@köyündelisi Bu bilgiye nerden ulaştınız merakımdan soruyorum yanlış anlamayın ?
-
@serhat5310 eski bi personelim hocam, hala bağlantım var
-
-
2700 net maaş + 550 ticket
ilk yıl prim yok, 4 maaş ikramiye -
@littlefinger Arkadaş 4000 diyor siz 2700 çılak maaş diyorsunuz herkes birşey diyor şu maaşın bir net bilgisi yok
-
@serhat5310 hocam 4000 brüt denmiş brüt üzerinden düşen miktarlar sonucu net maaş yukardaki arkadaşın dediği maaşa tekabül ediyordur
-
@bykeynes aynen öyle
-
@bykeynes sonuçta ne kadar net maaş alınıyor bn onu soruyorum zaten
-
@serhat5310, içinde söyledi: HALKBANK SERVİS GÖREVLİSİ MAAŞI
@bykeynes sonuçta ne kadar net maaş alınıyor bn onu soruyorum zaten
verdiğim ücret bilgilerinde hiç bir zaman net tutar demedim zaten, kaldı ki siz de bana bu tutarların net olup olmadığını sormadınız
-
@köyündelisi Kızmanıza gerek yok net olarak öğrenmek istedim sadece her kafadan da bir ses çıktığı için bu konuda onu belirtmek istedim.Açıklamanız için teşkr ederim.