11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Dostlar biriniz bir laf etmişsiniz, diğeriniz de yanıt hakkınızı kullanmışsınız.
Sonrasındaki whatsapp tadındaki konuşmalarınız için birbirinizin numarasını alıp oradan devam edebilirsiniz isterseniz. Son iletilerinizi kaldırıyorum. Yanıt hakkı doğan iletiniz duruyor @onuktekin dostum.
Lütfen özelde sürdürün çok istekli iseniz. -
@kamusaldenetci aynen öyle hocam. Gündemde tutmak doğru değil bizden çok onların işine yarıyor çünkü onlar işi olan, kurumda öyle ya da böyle ağırlığı olan kişiler. Bizler sesimizi duyurmak için etkinlik yapabiliyorken ya da çok çabalayarak birilerine ulaşabiliyorken onlar zaten hergün bu kişilerle birlikte yüz yüze çalışıyorlar. Daha kolay ulaşabiliyorlar. Yine de etkinlik yapmaktan vazgeçmeyelim tabiki.
-
@paretowilfredo yeni duyumlara ihtiyacimiz var ustad 18 ay oldu:(
-
öğretmenler gümbür gümbür 511 k ile yine twitterda gündemdeler biz hala kurum içine kadro verilecek mi diye bizim olan kadro için bile endişe içindeyiz.
-
Yarın (Perşembe) günü aile çalışma ve sosyal bakanlığınin TBMM de bütçe görüşmeleri var. SGK Personel alımları ile ilgili milletvekillerine taleplerimizi dile getirelim. Belki cevap alırız. Özellikle MHP. Mv. Baki Ersoy sorarsanız iyi olur.
-
@adam-simith her ilan geldide bi bu gelmedi
-
@hedefsgk, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Yarın (Perşembe) günü aile çalışma ve sosyal bakanlığınin TBMM de bütçe görüşmeleri var. SGK Personel alımları ile ilgili milletvekillerine taleplerimizi dile getirelim. Belki cevap alırız. Özellikle MHP. Mv. Baki Ersoy sorarsanız iyi olur.
Kesinlikle bunu yapalım baki ersoy geçende soru soran vekildi degilmi ?
-
@hedefsgk nasil iletisime gecebiliriz baki ersoyla
-
@lamıcimiyok evet evet
-
@adam-simith Twitterdan yazarsanız vekil görüyor. Özellikle çok kişi Twitterdan yazarsa çok iyi olur. @bakiersoymhp.
-
@LioN hocam yeni gelişme varmı?
-
Kurumlardan yavaş yavaş ilanlar gelmeye başladı Sgk da gelse keşke. Atanmış olsun olmasın nasılsa puanı olan herkes başvuracak en azından beklemeyiz
-
@edaus en dogru bekleyis guy olup tekrar guya basvuran insanlar var dguy olup guya basvuranlari gordukten sonra
-
Saat 8 de sgk etkinliği var arkadaşlar
-
Ne zaman gelir yok mu bı haber alan yok mu duyan
-
Arkadaşlar etkinlik olsun yada başka bir yerlerde talebimizi iletirken kayıt dışı istihdamda oranlarda 1 puan geriletmenin ülke ekonomisine kazancınin 4,3 milyar TL. Olduğundan bahsedin. 12 puan geriletmesinin 50 milyar TL olduğunu yazın. Ne kadar çok denetmen o kadar denetim demektir ve o kadar ülke ekonomisi kazançlı demektir.
-
Valla öğretmenlerin 1 milyon küsür twit attığını gördükten sonra benim twittera inancım bitti. Etkinlikler için hesap açmıştım yeterli katılım olmuyor bizim. Tamam 1 milyon tabiki beklemiyoruz ama gündeme bile çok nadir girebiliyoruz.