2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Herkes herşeyin farkında arkadaşlar. Gün gelir devran döner, bu çürük elmalar elbet hak ettiğini bulur. bu başlık altında hakkı olmasına rağmen kazanamayanları da gördüm, arsızlığı şiar edinmiş kişileri de.. Sadece sizin gibi idealist insanların üzüntüsünü paylaşmak için yazıyorum bu sözleri. Allah kimseyi hak yolundan ayırmasın.
-
arkadaşlar sağlık raporunun nöroloji kısmında "hafif kekemelik dışında sağlam" yazması bir sorun teşkil eder mi sizce belge teslim ederken? bu kurum için herhangi bir şey bulamadım internette. Sonuç kısmında belirtilmemiş ama, sonuçta sadece uygundur yazıyor.
Mülakatı hafif kekeme olduğumu gördükleri halde geçtim yani.
-
@raanelam1 kuruma sorsanız daha iyi olabilir hocam ama nacizane fikrim sorun olmayacağı yönünde sonuçta sizi seçmişler bu istenenler formaliteden ibaret. görev icrasını çok derin bir şekilde engelleyecek durumunuz olmadığı için sorun olmayacaktır.
-
Arkadaşlar forumu bıraktığımı söylemiştim ama tartışmaları görünce yazma gereği duydum. Normalde ilk ilanda yazılana göre alan sınavında her grup kendi içinde sıralanmaliydi. Biz iletişimde on kişilik kadroya üç kişi kalmıştık. Aynı soruları cevaplamadığımız halde mülakat sıralamasında genel liste ilan edildi. İkincisi puanları kafalarına göre nasıl yuvarladılar orası da meçhul. Üçüncüsü mülakat komisyonu adayın hangi dilden sınava girdiğini bile bilmiyor ve bana ingilizce soru yöneltiyor. Bu süreç baştan aşağı hayal kırıklığı, ama ben tutup devleti mahkemeye verecek karakterde biri değilim. Rızkımız burda değil diyip önüme bakacağım ve mücadelemi elbet bir gün kazanacağım. Diyebileceğim yeni başlayan arkadaşlar özellikle Ankara'da oturmuyorsa güvenip de girmesin, hayal kırıklığı yaşarlar. Çok önemli misyonu olan bir kurum ama maalesef aşırı politize olmuş. Bu kadar politize olmuş bir yerde ciddiyet ve verim düşer. Yeni giren arkadaşlar inşallah zamanla bu durumu değiştirebilir. Makamlar ve mevkiler geçicidir, biri gider başkası gelir, önemli olan namuslu, dürüst yaşamak, herşey olacağına varır. Mücadeleyi bırakmayın. Herkese iyi dileklerimi iletiyorum.
-
duyumu olan varsa cevaplarsa sevinirim. 2021 yılı için bir duyum falan var mı sizce.
-
Yedek aday olarak kazanıp işe başlayan var mı arkadaşlar ?