2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Hayırlı olsun arkadaşlar.
-
Allah tamamına erdirsin inşallah hepimiz için arkadaşlar
-
Amin hocam inşallah.
-
İlk 10 içerisinde iibf/SBF/hukuk var mı?
-
@siyaset-bilimci alanları yazsalarmis yanlarina iyiymis
-
Alanlari ogrenme durumumuz var midir
-
Alanlara göre sıralama yapılmamış. En yüksek puan alan 120 kişiyi direkt mülakata çağırmışlar ilan metninde şöyle denilmesine rağmen: "(4) Sözlü: Alan bilgisi sınavında kendi grubu içinden başarılı olan adaylardan, kadro miktarının 4 (dört) katı kadar aday başarı sırasına göre sözlü sınav aşamasına geçmeye hak kazanacaktır." Oldukça saçma bir durum ortaya çıkmış. Madem o alanlardan personel ihtiyacın yok neden kontenjanlara göre ayırıyorsun.
-
@siyaset-bilimci ben varım iibf
-
Yanlis hatirliyo olabilirim dogru bilen duzeltebilir bu siralama 2. Sinav siralamasi,sanirim mulakat puani verildiginde ilk sinav dahil hepsinin ortalamasini alacaklar.
-
@sefa-turkdonmez MADDE 14- (1) Giriş sınavı puanı, ön eleme sınavından sonra yazılı sınav ve akabinde sözlü sınav yapılması halinde yazılı ve sözlü sınav puanlarının aritmetik ortalaması alınmak,
ön eleme sınavından sonra sadece sözlü sınav yapılması durumunda sözlü sınav puanı esas alınmak suretiyle belirlenir.
(2) Giriş sınavı sonuçları, Sınav Kurulunca puanı en yüksek adaydan başlanmak suretiyle başarı derecesine göre liste halinde tespit edilerek bir tutanağa bağlanır. Ayrıca herhangi bir kayıt tutulmaz.
(3) Hesaplama ve başarı derecesine göre sıralama sonrası, giriş sınavı puanı yetmiş (70) ve üzerinde olması şartıyla en yüksek puandan başlanarak giriş sınavı duyurusunda belirtilen atama yapılacak kadro sayısı kadar aday giriş sınavını asıl olarak kazanmış sayılır.
-
@platypus tesekkur ederim
-
Arkadaşlar sözlü sınava katılmaya hak kazanan başta siz yorum yazan arkadaşlara ve ardından da burada bu forumu takip edecek olan diğer kazananları tebrik eder ve başarılar dilerim
-
Arkadaşlar itiraz sonuçlarınızı yazarsanız sevinirim.
Benim itirazım sonucu Alan Bilgisi 12. soru iptal edildi.
-
ingilizce 23.sorunun cevabi degistirilmis
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. Geçen sene mülakatta ne sorulmuş, bilgilendirme yapan olursa çok seviniriz.
-
Mulakattan cikinca buradaki nazik arkadaslardan mulakat sorularını paylasmalarini rica ediyorum.
-
Şahsen benim elimde bir liste var. İlk günden beri forumda aktif olarak paylaşımda bulunan, puan listesi oluşturduğumuzda puanlarını yazan, her çabamızda bize destek veren arkadaşlardan oluşan. Özelden o arkadaşlarla paylaşacağım ben.
-
@keynesinvarisi, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Şahsen benim elimde bir liste var. İlk günden beri forumda aktif olarak paylaşımda bulunan, puan listesi oluşturduğumuzda puanlarını yazan, her çabamızda bize destek veren arkadaşlardan oluşan. Özelden o arkadaşlarla paylaşacağım ben.
Toplamda 45 kişi.
-
@keynesinvarisi, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar itiraz sonuçlarınızı yazarsanız sevinirim.
Benim itirazım sonucu Alan Bilgisi 12. soru iptal edildi.
Hocam sizinki dışında bir alan sorusunun da iptal edilmiş muhtemelen benim puanım bir 2 puan yüksek geldi hesapladığımdan.
-
@JABS Maalesef yazan yok o nedenle bilemiyoruz.