İşsiz evde durmak
-
Anlatılmaz, yaşanır.
-
@obrigado06 evet artık hayırlısı hakkımızda
-
@sbf11 teşekkürler hocam artık hayırlısı yapacak bir şey yok
-
@aslan-reyiz
Merhaba hocam temmuzda mezun oldum. Dersaneye yazildim ekim sonu. Hem dersanede sorun yaşadım hem zaten pandemiden kapandı. Dersaneden ayrıldım. Kafam karışık 1 2 gün içinde karar verip önüme bakmam gerek. Bende 1 konu bir özgün bir çıkmış alacağım ama hangi yayın. Hangi dersten çalışmaya başlayacağım. Yds hiç çalışmadım 44 aldım. Bana ne yapmam konusunda fikirlwnizi yazar mısınız? -
@yenimezun1 hangi üni mezunusunuz ve hangi dershanede sorun yaşadınız hocam
-
@yenimezun1 evinizde internet varsa youtube dan benim hocam videolarını dinleyerek başlayabilirsiniz.Kitaptan çalışmayı tercih ederseniz muhasebeden ferhat yıldız konu, çıkmış ve numerus özgün sorular.İktisat için yüksel bilgili mikro makro konu kitabı son 5 li için katalaksi konu kitabı.Soru için yüksel bilgili çıkmışlar ve analiz monopol yayınları 2 cilt özgün soru bankası.Maliye için arda hakan 4t maliye konu kitabı, çıkmış sorular ve a kadro maliye soru yorum soru bankası.Hukuktan a kadro konu anlatımı ,konsensus kpss çıkmışlar ve a kadro hukuk soru yorum soru bankası.Gkgy için benim hocam gkgy setini konu soru şeklinde kullanabilirsiniz.Yds için moda dil yayınlarının yds hazırlık setleri faydalı olur.
-
@aslan-reyiz
Teşekkür ederim. Analizin mikro iktisat konu anlatımı hakkında bilginiz var mı? -
30 yaşında atanmış biri olarak;
Geç kalmak yoktur, vazgeçmek vardır. -
Başlık için çok alakalı bir konu olmayabilir ancak bunun için yeni bir konu açmak da istemedim. Vakıf Bank'tan staj teklifi aldım ancak gelecekte işime yarayıp yaramayacağından emin değilim. Daha doğrusu fırsat maliyeti olarak baktığımda oturup ders çalışmayı mı yoksa staja gitmeyi mi tercih etmeliyim sizce? Hülasa; bankada staj yapmamın gelecek mülakatlarda belirleyici bir etkisi olabilir mi?
-
@khazad-dum Gidin ama stajı boş geçirmeyin. Sosyal ağınıza da katkı sağlayın. Deneyim olarak yazarsınız; referans olarak eklersiniz; başka kapılar da açabilir. Fırsat açılmış kaçırmayın.
-
@khazad-dum kesinlikle gitmenizi öneririm. Cv’nize çok şey katar özellikle kamu bankasında staj yapmak. Bir yandan da dersleri götürebilirsiniz diye düşünüyorum çabalarsanız
-
@onuktekin Çok teşekkür ederim fikriniz için.
-
@bykeynes Çok teşekkürler düşünceleriniz için.
-
@khazad-dum Rica ederim. Başarılar.
-
@mirakar hiç bir problem olmaz rahat olsun içiniz.
-
@yenimezun1 bilgim yok hocam ama soru bankası gayet güzel.İktisatta konu için yüksel daha pratiktir anlaşılırdır.
-
@saitulukurt teşekkür ederim
-
@edaus Olabilirdi fakat şuan kariyer ve meslek değiştirmek büyük risk.Yaşım 27.Yavaş yavaş yurt dışınada bakıyorum fakat yurt dışına gitmek için tecrübe ve para lazım.