21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@kamikaze hesaplamanın değişmesi sadece puanı etkiler hocam doğru sayısı aşağı yukarı aynı olur
-
@kimkibu123 sayıştay gider hakimlik gelir belki biz bilemeyiz
-
@saitulukurt valla bilemem
-
@saitulukurt e hocam sen gibi konuşana başka ne denebilir ki aklın yolu bir...
-
@saitulukurt 69 dogru ile disarsa kaldim sayistayda .
2018 sinavina yakin bir sinavdi . 25-57 23- 58 20- 59 gibi dogrular kazandiracaktir diye ümit ediyorum. -
evet puan olarak o senaryoda 85 bizi bekliyor demektir
-
@lallanaa 45-25 te 70 doğru da yetmemiş.
-
Hesaplama değişmişse tabi uçuk puanlama olacak ama aynı ise yine 81-83 arası olur puanlar bence.
-
@kamikaze puanın önemi standart sapma da oluyor onu da hesaplamak imkansız.Şu aşamada doğru sayısı önemli
-
geçen sene 18 59 260.sıradaydı bu sene de 60 18 veya 19 bence kesin içeride olacak zaten herkesin yığılacağı aralık belli 78 79 80 arası yığılma olacak alanı 59 60 yapıp 79 doğruyu bulan rahat kazanır diye düşünüyorum...
geçen sene 77 doğru alan ağırlıklı doğru ile 260. olunuyorsa bu sene max 79 doğru alan ağırlıklı yapan kazanır ..... kaç doğru artacak en fazla 2 olur -
@lıvıngzeus imzamı attım bu entrynin altına hocam
-
hesaplama zaten geçen sene değişti 2018 de negatif sapma bile görüldü. bu sene 79-80 bandında olanlara 5-6 puan gelir diye düşünüyorum. 4 bin kişi arttı arkadaşlar. bunların çoğu benim tahminim hazırlanmaktan ziyade saece ankaradada olmaması hasebiyle girenler bu da ortalamayı aşağı çeker ve sapma artar
-
Ben sınavın bu hafta perşembe ya da cuma açıklanacağını düşünüyorum.
-
arkadaslar merhabalar
anayasa, hmk, medeni, borçlar, ceza ve vergileri full yapmanın standart sapma açısından nasıl bir getirisi olur sizce? -
@saitulukurt 46 23 yetmedi
-
@gkgymagdur direk kazandırır geri kalan full yanlış değilse
-
@kimkibu123 ağzınızdan bal damlıyor hocam ve fakat gkgy 14
-
@sgdemre neden
-
@gkgymagdur şöyle diyeyim 49 orası saydığınız .O kadar iyi yapıp bir 10-12 daha yapmış olmalısınız.Eğer öyleyse 61-62 varsa yani standart sapma sizi sokar bence 14 bile olsa...ki atsanız kalan 16 yı en az 3-4 tutar oda 19-20 yapar.
Daha önce de söyledim gkgy en fazla 0.2 puan sapabilir..ordan düşünün
-
@kimkibu123 5 idare 6 iyuk 1 de iktisatım var.
kültür yeteneğin 14 ü geçme ihtimali yok.
dediğiniz gibi atsam daha çok yaparmışım