2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@sbf11 sanki kurumlar sonuç açıklamak için birbirlerinden haberdar olmak istiyor gibi geldi bana . herhalde adayları iki yerde elememek için ya da iki yerde aynı anda kabul etmemek için.
-
@hpolitics hocam verdiğiniz bilgi ilaç gibi geldi. Ve evet bu olayı duymuştum ben, kurumlar mülakat sonuçlarından birbirlerini haberdar ediyorlarmış mümkün oldukça aynı kişinin 2 yerde birden olmaması için
-
@siyaset-bilimci hocam açıklanmazsa beni günah keçisi ilan etmeyin aman diyim duyduğumu yazdım
-
@hpolitics yok hocam olur mu hiç öyle şey rahat olun sizin duyduğunuzu söylemeniz yeter kimse sizi suçlayamaz:)
-
@siyaset-bilimci eyv
-
Bu RTÜK nasıl muazzam bir kurumdur. Daha Resmi Gazete'de yayımlanmadan alımla alakalı Kurum Başkan Yardımcısı bilgilendirme yapıyor. Kendi mülakatlarıyla alakalı yine bizzat Kurum Başkan Yardımcısı Twitter üzerinden sürekli bilgilendirme yapıyor. Bunlar yetmezmiş gibi bir de başka kurumların mülakatlarıyla alakalı bilgi veriyorlar.
-
@keynesinvarisi valla hocam benim rtük mülakatım iletişimden daha iyi geçti elimde olsa beni iletişime almayın rtük e alın derdim. baştan aşağı profesyoneller. ve ilginç bir şey daha diyim. adayların tamamına ben dahil bir sorunuz var mı diye sordular. adayların çoğu ne zaman acıklanır diye sormus. açık açık covidli aday olmazsa yani o adaydan dolayı süreç uzamazsa 2 hafta içinde açıklarız demişler. yani biz hep iletişimde pandemiden dolayı geç açıklanıyo sanıyoduk ama gördüm ki cidden bir alakası yokmuş. ne ile alakası varmış peki onu da sizlerin değerli yorumuna bırakıyorum.
-
@keynesinvarisi RTÜK Başkan Yardımcısı gerçekten efsane bir bürokrat. Sürecin her an içinde
-
elenceksek de sürecin tamamını bilelim öyle elenelim yeminle razıyım.
-
@siyaset-bilimci Uzun zamandır takip ederim kendisini. Hem mesleki hem insani anlamda örnek alınası bir insan.
-
@keynesinvarisi katılıyorum hocam her anlamda şeffaf kendisini sosyal medyadan da takip ediyorum
-
Yani bugün dayanamayıp mail atacaktım ya da Twitter'dan yazacaktım artık mübarek cuma hürmetine açıklayın artık diye :), cimerden her kurumla ilgili bilgi alabildim bugüne kadar birçok işimi de gördüm, ama iletişim başkanlığının kendisiyle ilgili şu ana net bilgi alamamış olmamız herhalde "Mum dibine ışık vermez." atasözünün karşılığı gibi.
-
@belhanda ben mail de attım hocam dönüş olmadı
-
@siyaset-bilimci bakalım hocam yarın artık çözülür inşallah, yine açıklamazlarsa da yılbaşıyla alakalı olmayacağını düşünüyorum, hepi topu fazladan bir gün daha yasak.
-
Fahrettin Altun az önce twitterda iletişim başkanlığından yurtdışı temsilicikleriyle videokonferans görüşmesini paylaştı. Hazır kurumdayken bizim imzayı da atmıştır belki
-
@siyaset-bilimci hadi inşallah hazır girmişken çak imzayı başkanım
-
çağatay bey "başkanım bi imza işimiz var derse" tamamdır kankalar yarın açıklanır
-
RTÜK öyle bir ilana çıktı ki sürecin işleyişini zaten ilanda yazmışlar. On numara ilandı. Daire başkanlığı tercihi de vardı. Herkes ne iş yapacağını bilerek girecek kuruma. Gerçekten her kurumun örnek alması gereken bir ilandı.
-
@sbf11 üst kurul ciddiyeti hocam. üst kurullarda çalışan arkadaşlarım öve öve bitiremedi bu kurulları
-
Evet genelde üst kurulları çok övüyorlar. Üst kurulda olanlar birçok açıdan daha rahat oluyorlarmış.