29 Aralık 2019 Hakimlik sınavı yeniden değerlendirme sonuçları
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim ...
-
Arkadaşlar merhaba idari hakimlikten ek mülakata kalan kaç kişi var aramızda ... sıralamalarınız nasıl değişti ...
-
Whp grubumuz vardır dm den yazabilirsiniz
-
@kemankeşş2 bende kaldım nasıl gireceğiz o gruba
-
@Hanibalbarca dm den numeanı yazar mısın hocam
-
@kemankeşş2 yazdım hocam
-
@idarihakimmm ek mülakatlar ne zaman olur bilgisi olan var mı?
-
@mnbss geçen yıl 1 ay sonra bakanlık duyuru yapmış hocam .... bu yıl da geçen yıl gibi olursa 2 ay sonra mülakat olur
-
@idarihakimmm ondan önceki yıllarda nasıl ilerlemiş acaba süreç?geçen yıl herşey biraz geç ilerledi
-
@azur hocam bir önceki alım yanlış hatırlamıyorsam 2016 da daydı idari Yargı da ... 2017 de olmadı alım ... 2016 da yeniden değerlendirme çok geç yapılmıştı Aralık ayında diye hatırlıyorum yanlış olabilir ... geçen yıl aslında süreç önceki yıllara göre daha hızlı ilerledi
-
@azur ÖSYM den baktım 2016 Sınav yeniden değerlendirmesi 27.12.2017 de yapılmış ... 2018 sınavının yeniden değerlendirmesi 09.08.2019de olmuş ...
-
@idarihakimmm mahkeme süresi her sene bir öncekine göre kısalmış zaten .bu sene pandemi olmasaydı belki temmuzda açıklanacaktı .sonraki evrak müşakat sürecini kastertmiştim aslında
-
@kemankeşş2 beni gruba alabilirmisin kardeşim grubtan yeni haberim oldu
-
Arkadaş lar ben 5 senedir sınava giriyorum ama mülakata katilmaya hak kazanmadim 27 ağustosta adlı yargıda soru iptali üzerine mülakata katılmaya hak kazandım mülakat başvurusu yaptım 4 kasimdaki sonuç açıklanınca geriye düştüm sıralama 3200 lere geriledi ama mülakat başvurusu yapmıştım sonuç ne olacak bilgisi olan varmı paylaşırsanız sevinirim
-
Arkadaslar yeniden degerlendirme sonucu ek mülakat WhatsApp grubuna biri beni ekleyebilir miiii?