Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@kartalyürekli p22 96.9
-
@paulsamuelson maşallah tebrikler
-
Hocam bana herhangi bir mail gelmemiş özelleştirme idaresinin sayfasında da böyle bir duyuru yok
-
@dalinkuş, içinde söyledi: Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Hocam bana herhangi bir mail gelmemiş özelleştirme idaresinin sayfasında da böyle bir duyuru yok
Bana da mail gelmemiş hocam neye göre attılar ki liste yayınlamaları gerekmiyor mu
-
@dalinkuş biz arkadaşla anlaştık yalan söylüyoruz. Geldi işte hocam. Ekteki belgeleri 25.12.2020 tarihine kadar ulaştırın diyor.
-
@paulsamuelson bence alınganlık yapıyorsunuz size yalan söylüyorsunuz demedim sadece emin olmak istedim belki ben yanlış bır yere bakıyorumdur diye kusura bakmayın sadece istemsizce üzülme oldu demek ki listeye giremedim diye
-
Bana da mail gelmiş, istenen belgelerin ne olduğu yazıyor. Ama ben de kurumun sitesinde buna ilişkin bir duyuru görmedim. Liste yayınlamayacaklar galiba
-
@levla sizin puanınız kaçtı hocam?
-
Anlaşılan 96 üzeri falan kapattı. Bana mail gelmedi 95 puanla
-
Benimki 93.5 demek ki yüksek kapatmış
-
94.95 ile başvurdum bana da herhangi bir mail gelmedi
-
@gören, içinde söyledi: Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Anlaşılan 96 üzeri falan kapattı. Bana mail gelmedi 95 puanla
Benim de 95 küsür hocam mail gelmedi
-
Sayın Aday,
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Sözlü Giriş Sınavı için başvurunuz onaylanmıştır.
Bu çerçevede; aşağıda belirtilen belgelerin imzalı nüshaları taratılıp PDF formatında ik@oib.gov.tr e-posta adresine gönderilecek ayrıca en geç 25.12.2020 tarihine kadar İdaremize teslim edilecek şekilde elden veya posta yoluyla Özelleştirme İdaresi Başkanlığı adresine gönderilmesi gerekmektedir.
Bilgilerinize sunulur.
İstenilen belgeler:
1- Sınav Başvuru Formu (İmzalı)
2- KPSS Sonuç Belgesi
3- Diploma
4- Kimlik Fotokopisi
5- Özgeçmiş Formu (İmzalı)
6- 2 adet vesikalık fotoğraf
Mail içeriği bu. -
@xqarmedo 95.5 bende de mail yok.
-
@adalet 95.72 bana mail geldi. Acaba sonuncu benmiyim
-
95.5 la başvurdum bana da gelmedi :))
-
@ankara19, içinde söyledi: Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
95.5 la başvurdum bana da gelmedi :))
Hocam ben kendi puanıma kıl payı diyordum sizinki baya sınırdaymış
-
Yok artık ya bu kadar yüksek nasıl kapattı
-
gerçekten 94 95 puanlarımızla liste dışı kalıyor olmamız çok üzücü
-
@paulsamuelson hocam puanınız kaç acaba? 95.5 ile bana da e-posta gelmedi merak ettim kaç ile kapattı?