Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2021
-
-
Bu da 95 ile kapatır artık burdan da bize ekmek yok hayırlısı dostlar .
-
89.7 gelme ihtimali nedir dostlar
-
@kaymakam1842 basvurun muhakkak ama cok umutlanmayin zor biraz
-
Heyecanla açtığım ilanı yine usulca kapatıyorum
-
@kaymakam1842 YDS istemiyor hocam. 2 farklı puan türü var bir de. Sayı da fazla değil. Bence de başvuru yapın ama beklentiniz olmasın.
-
Hayırlı olsun geçen yıl sözlü sınav da elenmiştim. İnşallah bu yıl başarılı olurum
-
@willsmithh, içinde söyledi: Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2021
Hayırlı olsun geçen yıl sözlü sınav da elenmiştim. İnşallah bu yıl başarılı olurum
geçen yıl kaçla girdiğinizden ve sınavdan biraz bahsedebilir misniz -
@willsmithh hocam kaç puanınız
-
@adanali01 90,82 ye gelir mi
-
@kemankeşş2 vala hiç bir tahminim yok hocam benim wilsimith daha iyi bilir bu alımları
-
@willsmithh doğru üstat senin bir tecrüben olmuştu kaçla kapatır sizce inşallah başarılı olursun hocam
-
Dostlar hayırlı olsun ilan. Geçen alımda kuruma girenlerden biri olarak sorularınız varsa şayet meslek hakkında buraya yazın cevaplamaya çalışayım.
-
Geçen yıl 92.4 civarı kapatmış. Bu yılda bu civarlarda kapatır muhtemelen
-
@mambaa meslekte turne olayı varmı hocam
-
@mambaa aslında genel oalrak sınava giriş aşaasından başlayarak bilgi verme imkanınız olursa çok sevinirz
-
@mambaa hocam turne konusu.. Birde harçlar turneler artısı eksisi
-
@adanali01 hocam 2 puan türü p48 zor bir puan türü p9 hukuktan dolayı nispeten kolay geçen yıl 92 kapamıştı bence ilan azlığı 2020 puanları nispeten yüksek gibi 0.5 puan gibi. Önceden turnesi olan yerlere çok başvurmayan oluyordu şimdi malesef herkes tek derdi iş o yüzden 93.2 - 94 arası kapar diyorum ben
-
@kemankeşş2 İnş hocam forumu takip edelim yüksek puanlı olup tercih etmeyen çok olacakmı talebe göre belli olur bence 93 altına düşmez 93 94 arası
-
@guymağduru yanlis hatirlamiyorsam 91.64 ile kapatmisti, bu sene hicbir sinav aciklanmadigi icin 93 altini biraz zor goruyorum fakat nolur nolmaz basvuru yapmakta fayda var.