2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@abcd1508 siz 2. mi 3. yedeksiniz hocam ?
-
@karar anladım hocam hayırlı olsun.ben bekliyorum hala stresliyim gelir insallah yakında
-
@mustafakrc aynı durum bende de var hocam araya resmi tatil de gircek nolur bilmiyorm kasıma kalır mıyız acaba
-
@karar 3.yedeğim ben, ama 2.yedeğe ulaştım konuştum kendisiyle o da benim gibi bekliyor. Umarım bir kişi daha güzel bir kadroya atanır bana da sıra gelir
-
@tarkovski valla hocam ben umudumu bu haftadan yana da kaybettim.haftaya belki diyorum
-
Yedek olupta çağrılan var mı acaba?
-
@kpssetkinlik yedeklerden bana sıra geldi ekim ayının başında evrak teslimi için tebligat yapıldı ancak hala bir haber yok.
-
Bana da yedekten Ağustos sonuna doğru sıra geldi 2 aydır bekliyorum.
-
Arkadaşlar asil olup- 3. Partiye işlemi bitecek olanların öngördüğünüz bir sebep var mı? Bir yorum sizce neden bitmedi - il basında olduğunu düşünmüyorum. Olduğum ilde tüm asillerin işlemi bitti
-
@mustafakrc teşekkür ediyorum hocam , stres yapmayın keyfini çıkarın bu hafta yazılırsa haftaya sizde aranirsiniz merak etmeyin .
-
@abcd1508 erzurum 2. Yedeğe hayırlı olsun isterseniz ilçesinide soyleyim haftasonunu rahat geçirsin
Hocam sizin içinde sordum , muhtemelen Karayazı ilçesi gelir size eğer erzurumlu değilseniz kadın aday için zor olabilir . Hakkınızda hayırlısı olsun . -
@karar Ben 3.yedeğim heyecanla bekliyorum umarım sıra bana da gelir
-
@karar asil adaylar işe başladıktan sonra işten ayrılırlarsa yerine yedeği çağırmıyorlar mı ? Erzurumu aradım da az önce o kadro boş kalır yedek çağrılmaz işten ayrılma durumunda dediler. Ben bir sonraki atamaya kadar hakkımız olduğunu biliyordum.
-
@karar karayazıyı neye istinaden söylemiştiniz oraya atanıp işe başlamayan aday var mı acaba ?
-
@abcd1508 asıl aday baslarsa yedek hakkı biter sanırım bu konuday yeni başlayan memur aday olduğu için mesela başladı 2 ay sonra naklen atama diyorlar sanırım aday olduğu için, yedeği çağırma tasarrufu sanırım bakanlıkta, 0312415 20 93 Hilmi yazıcı atama şube müdürü buradan sağlıklı sonuca ulaşırsın hocam .
-
@karar anladım peki teşekkürler ben bir sorayım
-
@abcd1508 6 aday başladı kalan ilçeler horasan pazaryolu ve karayaziydi . Kalan güncel Karayazı belkide aday gitmistir bilemiyorum öğrendiğim bu hocam .
-
@abcd1508, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@karar Ben 3.yedeğim heyecanla bekliyorum umarım sıra bana da gelir
Hakkında hayırlısı olsun hocam .
-
@karar inşallah çok teşekkür ederim ️
-
Arkadaşlar asıl aday olupta çağırılmayan var mı