2020 MALİ HİZMETLER UZMAN YARDIMCILIĞI
-
@discotheque çok teşekkür ederiz....
-
@hayırlısı035 rica ederim ne demek.
-
bağlantı metnine tıkladığınızda plan bütçe komisyonun 2021 yılı bütçe görüşme takvimi var bağlantı metni
Hazine Maliye Bakanlığın ilgili ise 17/11/2020 tarihinde yapılacak. Eğer tanıdığınız vekil varsa bu tarihten önce ulaşmamız elzemdir. -
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 MALİ HİZMETLER UZMAN YARDIMCILIĞI
bağlantı metnine tıkladığınızda plan bütçe komisyonun 2021 yılı bütçe görüşme takvimi var bağlantı metni
Hazine Maliye Bakanlığın ilgili ise 17/11/2020 tarihinde yapılacak. Eğer tanıdığınız vekil varsa bu tarihten önce ulaşmamız elzemdir. -
arkadaşlar öğretmenler komisyondan gene kadro aldı.Vekiller mali hizmetler kadrosu yds'siz kadro için talepte bulunmaya başlayalım
-
Süleyman Girgin konuyla ilgili yazdığım tweeti muğla milletvekilli ve Süleyman Girgin danışmanı Kamil Gümüş beğendi. İnsallah geri dönüş olur.
-
@hayırlısı035 Tek kişilik ordu gibisin kardeşim ama bu iş böyle olmaz! Bizim de destek olmamız, hep birlikte hak aramamız gerek. Pasif kalmayalım lütfen.
-
Sayın Süleyman Girgin bugün 2 saat önce attığı tweet altına mali hizmetler uzman yardımcılığı ilgili talebi dile getirdim. Kendisi bu tweet beğeni attı herhalde dile getirebilir. Hepimiz yazarsak unutmaz. Tek vekille değil diğer vekiilere yazalım. Örneğin Baki Ersoy İİBF'nin sgk denetmen ilgili talebi dile getirdi.
Ben bulabildiğim vekilere dünden beri yazıyorum. Plan Bütçe Komisyonunda yer alan bazı vekillerin twitter hesabı aşağıdır
@55erhanusta @DurmusYillmaz @MKalayci42 @bakiersoymhp @sgirgin48tbmm @kamilsindir @MBekaroglu @Mv_CavitAri @bkusoglu @ismailgunes64 @corasalih @uguraydemir45 @mvcemalozturk @aysekesir @Nilgun_OK @ahmetkilic16 @bekirkuvveterim @ekremcelebi4 @ekremcelebiofis @nejatkocer @nejatkocer @lutfielvan
-
Sadece twitter duyurumda toplam etkileşim 335 var. İnsallah sadece görüp geçmiyorlar. Bazı arkadaşların katılması yetmez tüm İİBF katılması gerekiyor. Bazı İİBF'lilerin uzaktan izleyerek bir fayları olmadığı anlaması gerekiyor. İlan bekleyen her İİBF'li elini taşın altına koymak zorunda....
Sayın Süleyman Girgin bugün 2 saat önce attığı tweet altına mali hizmetler uzman yardımcılığı ilgili talebi dile getirdim. Kendisi bu tweet beğeni attı herhalde dile getirebilir. Hepimiz yazarsak unutmaz. Tek vekille değil diğer vekiilere yazalım. Örneğin Baki Ersoy İİBF'nin sgk denetmen ilgili talebi dile getirdi.
Ben bulabildiğim vekilere dünden beri yazıyorum. Plan Bütçe Komisyonunda yer alan bazı vekillerin twitter hesabı aşağıdır
@55erhanusta @DurmusYillmaz @MKalayci42 @bakiersoymhp @sgirgin48tbmm @kamilsindir @MBekaroglu @Mv_CavitAri @bkusoglu @ismailgunes64 @corasalih @uguraydemir45 @mvcemalozturk @aysekesir @Nilgun_OK @ahmetkilic16 @bekirkuvveterim @ekremcelebi4 @ekremcelebiofis @nejatkocer @nejatkocer @lutfielvan
-
Sayın Feridun Bahşi bugün 25 dakika önce attığı tweet altına mali hizmetler uzman yardımcılığı ilgili talebi dile getirdim. Kendisi bu tweet beğeni attı herhalde dile getirebilir. Hepimiz yazarsak unutmaz. Tek vekille değil diğer vekillere yazalım. Örneğin Baki Ersoy İİBF'nin sgk denetmen ilgili talebi dile getirdi.
Ben bulabildiğim vekillere 2 gün beri yazıyorum. Plan Bütçe Komisyonunda yer alan bazı vekillerin twitter hesabı aşağıdır
-
-
Vekil Mustafa Baki Ersoy ve Vekil Hüseyin Örs sağolsun sorularımızı iletti. İnsallah somut adımları görürüz.
-
İyi günler @discotheque . 17 kasım bütçe görüşmelerinde milletvekilleri araçıyla bakana konuyla ilgili soru sorduk. Ama hiç cevap gelmedi. Acaba bu sene için hiç plan yapılmadı mı?
-
@hayırlısı035 kardeşim daha önce söyledigim gibi bu sene olmayacak gibi gozukuyor.
-
Seçim zamanı olsaydı olurdu ama ben de maalesef açılacağını düşünmüyorum umalim ki SGK denetmen yardımcılığı şöyle bir 500+ açılsın
-
MALİ HİZMETLER UZMAN YARDIMCILIĞI İÇİN TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️29 ARALIK 2020 SALI (Yani Bugün)
19:00'de
️HMB 5 yıl alım yapılmayan kadro için bakana alım talebi bulunacaktır
️MAKSİMUM KATILIM SAĞLAYALIM.
TAG etkinlik saatinde duyurulacaktır.
Gündemden uzun süre durabilmek için kuralları uyalım:
️ ️ KURALLAR:
TAG gündeme girinceye kadar;
1⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz.
Etkinlik süresince hesapların gizlilik modunu açık tutulmalıdır.
Aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp vb. duyuralım -
@hayırlısı035 mali hizmetlerin sınavı zordur taşra ama zorlar niçin bu kadar çok istiyosun var mı sebebi ? Merak işte
5 yıl oldu deme -
@karar Önümüze şuana kadar daha iyi seçenek gelmediği için istiyorum. İdari hakimlik çok istedim ben 83 aldım ama taban 87 ile kapattı.
Meslek tanıtımda okuduğum kadarıyla guy veya duy göre daha iyi meslek olarak anladım. -
@hayırlısı035 anlıyorum haklısın . Sanırım 6. Dönem yapılırsa mhuy alımı olacak , bakan değişiklik yapsada onaylıyo umarım yanılmam , inşlh allh gönlüne göre versin .
-
@karar Hocam onaylarsa bu ilan gelir mi?