Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@hygge gelen mailde 1 hafta içinde elden yazıyor
-
arkadaşlar genel müdürlükten servis var mı soran ya da bilgisi olan var mı?
-
@riverlethe bana gelen mailde özellikle elden teslim diye bir ibare bulunmuyor, acaba siz İstanbulda ikamet mi ediyorsunuz o yüzden mi sizde elden teslim yazıyor ?
-
@riverlethe genel merkeze servis var heryerden
-
Belgeleri iletmek için 1 hafta çok az değil mi (2 günü haftasonuydu zaten)özellikle şehir dışındakiler için,icinde heyet raporu falan var öyle hemen çıkan birsey değil kargo da aynı şekilde biraz sıkıntılı olacak gibi
-
elden teslim ve posta yolu diye bi ibare yok, bunu arayıp öğreniriz. Bide heyet raporu diye yaygara çıktı. heyet raporu diye de bir şey yazmıyor. Normal her zaman alınan sağlık raporunun yeterli olacağını düşünüyorum. Bunu da hafta içi öğreniriz
-
@abbaskara06 “sağlık kurulu” ibaresi var hocam, devlet hastanelerinde bildiğim kadarıyla 3 uzmanın imzasının olduğu bir belge. 250 lira olması lazım minimum
-
@sforsabri evet haklısınız fakat 5-7 doktor imzalı heyet raporu şeklinde bir şey isteseler belirteceklerini düşünüyorum. Yine de bir belirsizlik var ortada. Aradıklarında detaylı şekilde öğrenmek lazım.
-
@enesdgn ben ankarada ikamet ediyorum ama bende elden 1 hafta icinde teslim edilmesi gerekiyor yaziyordu istanbul icin
-
@abbaskara06 en gec 1 hafta icerisinde gorev yerine teslim yaziyor hocam tebligatta
-
insan kaynaklarının mail adresini bilen varsa paylaşabilir mi
-
Olumsuz mail alan var mı
-
Arkadaşlar hayırlı olsun sorunuz varsa alabilirim
-
@eagle1993 olumlu dönüş yapılmaması olumsuz kabul ediliyor galiba herhangi bir mail gelmedi bana
-
@muddei-hususi yok mu arkadaşlar bilen
-
@wazo defterdarlık uzman yardımcılığı mı vakıfbank uzman yardımcılığı mı
-
@nurayse öyle görünüyor hocam bana da gelmedi. Toplu atarlar yakında
-
@maziyebirbakıver 3600 ek gösterge gelirse defterdarlık
-
@wazo şuan için 2200 ama kararsız kaldım
-
@maziyebirbakıver vakıfbank devletin olsa da şirket mantığıyla çalışılan bi yer, o yüzden duy gibi geliyor bana da. Orada çalışan birileriyle konuşabildiniz mi