KPSS 2020/2 ÖSYM Merkezi Atamaları ve Kontenjanları
-
@paragliding
Tercih klavuzundan alinti arkadaslar.
Klavuzu bastan sona birkez okursaniz kafanizdaki bircok soruya cevap bulursunuz arkadaslar. -
Bilgisayar sertifikası için "öğrenimi sırasında" gibi bir ifade var. Ben en son ortaokulda bilgisayar dersi gördüm. İl milli eğitim müdürlüğünden alinabiliyormus dersi gördüğüme dair belge. O halde bu da geçerli sayılır mi?
-
iktisat mezunuyum, 4421 iktisat nitelik kodu dışında bir de 4426 kodlu iktisat-işletme bölümü var bu ne demek oluyor hem işletme hem iktisat bölümünden mezun olmak mı çift anadal gibi yoksa ikisinden biri demek mi?
-
iktisat mezunuyum, 4421 iktisat nitelik kodu dışında bir de 4426 kodlu iktisat-işletme bölümü var bu ne demek oluyor hem işletme hem iktisat bölümünden mezun olmak mı çift anadal gibi yoksa ikisinden biri demek mi?
-
Arkadaşlar kpss 2020/2 lisans kontenjanlarını link içerisinde görebilirsiniz.
https://www.tercihiniyap.net/kpss/kpss-20202-lisans-bolumleri-kontenjanlari-osym-h12224.html
-
kamu iktisadi teşebbüsünü tercih edenler için 3094 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararının “Sınavlar” başlıklı 7 nci maddesinin dördüncü fıkrasında; "1/1/2021
tarihinden sonra sözleşmeli personel pozisyonlarına atananlar 3 hizmet yılını tamamlamadıkça; mesleğe
özel yarışma sınavıyla yardımcı olarak atanan kadrolar ile bulunulan pozisyondan farklı ve öğrenim
durumu itibariyle ihraz ettikleri unvanlı kadro ve pozisyonlara yapılacak atamalar hariç olmak üzere
halen görev yaptıkları kuruluşlara veya diğer kamu kurum ve kuruluşlarına atanamaz. Kamu
Görevlerine ilk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik kapsamında
merkezi yerleştirme işlemlerine ve bu maddenin ikinci fıkrası kapsamında yapılacak ilanlara
başvuramaz, yerleştirilseler dahi atama işlemleri yapılmaz." hükmüne yer verilmiştir.Arkadaşlar bu bilgiye göre çalışmaya başladıktan itibaren 3 yıl boyunca uzman yardımcılığı gibi A kadro ilanlara başvuramayacak mıyız?
-
@sblue yönetmeliği deteylı inceleyin
-
@hakime-hanim ben de bunu merak ediyorum da kabul edileceğini düşünüyorum. herhangi bir öğrenim kısıtı koymamış
-
2020 mezunuyum Maliye P3 84 puan atanma şansı var mı?
-
@antimülakat 4507 ile başvurdum. Sadece 8 tane açık pozisyon vardı. 116 kontejan yok. Ben mi göremedim
-
Dhmi geçen alımlarda ankara memur 77 ile kapatmış. 88 puana gelir mi sizce ?
-
Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri branş birincisi arkadaş burada mı?
-
7364 (Bakınız Başvurma Özel Şartları Bölümü Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü)
arkadaşlar bu kodun açıklamasına nedir özel kullar klavuzundaki açıklaması parantez içindeki gibi. -
bir de bilgisayar eğitimi sertifikasını nereye yüklemeliyim
-
90 kusurle B kadroya Tercih yapip herhangi bir A grubuna atamasi yapildigi icin Gitmeyen kisi hem yer isgal etmis olacak,yeri bos kalacak, hem de baska bir kisinin bos kalan kadroya yerlesmesini engelleyecek. Bu isin cozumu nasil olacak??
-
Son 6 gönderiye bakılırsa bu sayfanın başlığı 'Sustu Bu Gece Karardı Yine Ay Kaldı Geriye Cevapsız Sorular' olsun
-
@sblue
çözümü yok, tarım kredi kooperatifleri servis görevlisi alımı için +95'lerin dahi başvuru yaptığı söyleniyor. merkezi alımlar için haydi haydi yapılır. kimse de neden başvuru yapıyorsun diyemez. pek değerli ve köklü kurumlarımız alım ilanlarını hep aynı ay içerisinde yayınlar ve işe alım süreçlerini de uzatırlarsa; sadece merkezi alımlar için değil diğer a grubu ilanlarının da sonuçları hemen hemen aynı şekilde sonuçlanacaktır. ve kadrolar hiç edilecektir. -
@morpheus emeklerimize yazık günah. boş kalan kadrolar için tekrar düzenleme yapıp başka ilanlara daha çıkılmıyor mu?
-
@sblue
o konuda bilgim yok hocam. ancak en azından denk kadrolarda keyfiyetten geçişleri önlemek için yasal düzenlemeyle süre sınırı getirilmesi şart. şu sınavlara tonlarca insan bir avuç kadro için giriyor. belli bir puan almış insanlarız hepimiz. hepimiz de ilk 100'ün içinde olamayacağımıza göre; başarılısın, başarısızsın, senden 2 net fazlam var, ben daha çok hak ettim tartışmaları yerine var olan kadroları etkin olarak kullanmalıyız. iyi forumlar. -
@sblue asil liste ile birlikte açıklanan bir de yedek listeler yok mu