Bitcion saadet zinciri mi?
-
@refik-soydam Yasal olmadığını kanıtlar mısın? Yani kripto paraları Türkiye'de yasaklayan tek bir mevzuat gösterebilir misin? Gösteremezsin çünkü yasal olmasa bir kanunla yasaklanırdı. Ayrıca Yeni Ekonomik programda da icolardan bahsedildi ve devlet destekli ico çıkarılabileceğinden bahsedildi. Buradan okuyabilirsin (gerçi sen okumazsın ama olsun): https:/ /www.webtekno.com/yeni-ekonomik-program-da-yerli-kripto-paraya-goz-kirpan-detay-h53702.html
Bilmediğin bir konuda bık bık konuşuyorsun. Söylediklerim zoruna gittiyse aynaya bakıp ben niye böyleyim de. Sadece burada senin gereksiz yazılarından ben mi rahatsız oldum sanıyorsun. Bir diğer arkadaşların yazdıklarına da bak. Teknolojisini beğenmiyorsan veya Bitcoin ve altcoinlerin tutmayacağını düşünüyorsan eğer düşünceni söylersin olur biter. Bak yemin ediyorum senin psikolojik sorunların var. Bu kadar eminim doktora falan görün derken alay etmiyorum ya da seni incitmeye çalışmıyorum. Ciddi ciddi sana tavsiyede bulunuyorum.
-
@paca08 ve @refik-soydam 25 dakikadır ne zaman bitireceksiniz diye bekliyorum. Hangi başlık olursa olsun giren bir kişi dahi olsa kendi bireysel atışmanızı kimseye izletmek zorunda değilsiniz, coin iyi mi kötü mü tartışabilirsiniz fakat işi birebir kavga haline döndürdünüz, rica ederim ya özele geçin ya da burada kesin.
-
@paca08 sen görevli ise memurlukta, amirine bu ticareti ettiğini söyle o sana gerekli işlemi yapar, o zaman anlarsın cezası mevcut mu değil mi. tck konusunda yazılı bir suç yoktur, kanunda mevcut değildir, ama benim dediğim yer neyin fonlandığının sorunudur?
-
sanırım kullanıcı kilitleme işini yeni fark ettim, yazışmalar ve rahatszlık için özür dilerim.. kilitlediğim kişi umarım artık görmüyor ve bu sorun devam etmez...
-
@refik-soydam Borsa yasak mı? Amirime gel beraber söyleyelim. Sen beni bu tür şeylerle mi korkutacaksın Ya harbiden boş beleş bir adamsın.
-
@agor Hocam her şeyi geçtim adam bilmediği bir konuda tahrik edici bir şekilde konuşuyor. Bu foruma bunun ne katkısı var. Yani işini gücünü kazanan bu forumdan çekip gidiyor. Ben daha 1 ay önce yeni bir yerin mülakatını geçtim. Bu forumdan çekip gitmedim ancak şu tipler yüzünden gidesimde var. Çünkü bazen boşuna uğraşıyorum hissiyatı bende oluşmaya başladı. Bu tip insanlara sende rast gelmişsindirki dayanamıyorum. Ben reel hayatımda da böyleyim. Yani böyle gereksiz tipler konuşunca boşver karışma diyemiyorum. Çünkü bunlara meydanı bırakırsak insanlar yanlış bilgilendirilmiş olacak.
-
@paca08 yeni kazandığınız mülakat hayırlı olsun ama güzel bir ortam var siz de buraya yakışıyorsunuz. Herkesi ciddiye almayın bir kaç tartışma daha yaşamışsınız, bence herkesin fikri kendine ama refik bey fikir belirtmiyor bize ateş ediyor
-
@kml Ya hocam adam bilmediği konuda boş konuşuyor. Şimdi kibar falan olamayacağım. Açık ve net diyorum bomboş konuşuyor. Öyle oluncada faydalı bir münakaşa yaşanmıyor. Kendim için demedim benim 1 lira zararım yok ama insanların zarar etmesinden haz alan biri kaymakam olabilir mi? Kaymakamı geçtim düz memur bile olamaz ve olmamalıdır. Düşünsene nasıl bir zihin yapısına sahip bu kişi. Yemin ediyorum uğraştıracak kendisiyle de neyse diyorum.
-
@paca08 hocam seni genel olarak anlıyorum lakin buradaki tartışma özelinde bakarsak olaya coin üzerinden para kazanılmayacağını düşünüyor arkadaş siz de kazandığınızı iddia ediyorsunuz. Ne kaybetmenizin basit bir ego tatmini dışında arkadaşa faydası olur ne kazanmanızın sizden başka birine faydası olur, isteyen istediğine inanır, isteyen yanlış bilgi verir, isteyen de her kelimesini özenle seçer sadece doğruyu anlatır, Allah herkese akıl vermiş, şu çağda teknoloji sahibiyiz yani bu ikisi birleşirse bir şeyi detaylı araştırır merak eden, yanlış bilgi peşinden gidecek olan bence yanlış bilgi verenden de daha tehlikeli o yüzden tartışmaya gerek yok, biri batacak der biri çıkacak, zaman her zaman kimin haklı çıktığını gösterir bize.
-
@paca08 kimler ne makamlarda ... siz de kamudasınız biliyorsunuzdur. Tavsiyem akıl sağlığını korumak açısından aldırmamak.
-
@agor Hocam özele bakar mısın.
-
140 journos ekibi btcturk'ün 10. yılı şerefine güzel bir video hazırlamış.
https://www.youtube.com/watch?v=gnclsLp_NDU -
Merhaba. Bitcoin cüzdanına transfer yapılabilecek bir uygulama var. Aslında uygulama yalnızca bitcoin değil farklı hediyeler ve gram altın da veriyo. Zaten bu süreçte ders falan çalıştığım yok, uğraşıyım dedim. Uygulamanın adı Sobe. Gk soruları çözerek (sorular boş beleş) ve reklam izleyerek puan kazandırıyor. Ayrıca uygulamaya edindirdiği kişi kadar da puan veriyo. Bu yüzden ilgilenen olur belki diye yazmak istedim. Vakti müsait olan bir baksın. Kaydolurken 251835 sponsor numaramı yazarsanız ekip kazancı sağlayabiliriz.
-
bence değildir hatta bazı ülkelerde resmi olarak alınmaya başlıyor
-
İleti silinmiştir.
-
İleti silinmiştir.
-
ilk dönem yatırımcılarına iyi kazandırdı ve inip çıkıyo ama saadet zinciri olduğunu sanmıyorum
-
@esnafali aynen hocam. geleneksel dışı olduğu için insanlar temkinli yaklaşıyor haliyle
-
geleneksel paralardan farklı olması sebebiyle öyle düşündürtüyor bence değil ama ben de çok güvenmiyorum