2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
@poohdini forumlardan okudum bende sonuç hakkında bilgi bulamadım. Antimulakat ve pareto hocadan bilgilendirme yapmalarını rica ediyorum. Bu gibi süreçlere birçok kez şahit olmuşlardır.
-
Arkadaşlar bir soru iptal olmuş tahminimce iptal edilen soruyu doğru yapanlar 1 puan kaybetmiş ama yapamayanlar 1.25 puan almış farklılık buradan doğmuş
-
bu süreci bir süredir takip ediyoruz. yaklaşık 25/30 gün önce duymuştum bunu 1 sorunun iptal edileceği konusuluyordu,arkadaşlarımın haklı itirazları sonuç buldu. 1 soru ile elenmişlerdi şimdi hakları iade edildi. mülakatları hayırlı olsun.
-
Arkadaslar hangi soru iptallikti acaba ben kazanamayinca birakip gitmistim tüm tartışmalardan uzak kalmıştım
-
Sıralamam 1693 ten 1620 ye düşmüş yeni düzenleme ile mülakata çağrılmaya hak kazanan arkadaşlara başarılar dilerim
-
@serkanme Bense 351'den 406'ya gerilemişim ne olacak simdi ?
-
@m-e-s-k hocam ne yaziyor sonucunuzda mulakata katilmaya hak kazandiniz yazisi hala yaziyor mu?
-
@serkanme hayır kontenjan nedeniyle mulakata katilmaya hak kazanamadınız yazıyor
-
@m-e-s-k hocam yarin bir aciklama yapilir sanirim bu konuyla ilgili
-
@m-e-s-k kardeşim içiniz rahat olsun kazanılmış hak olduğu için artık önemi yok siz mülakata girmişsiniz kazandığınız takdirde kaymakamsınız
-
@serkanme moral bozukluğu had safhada hocam...
-
@m-e-s-k sanirim daha temyiz sureci var.. dort bes ay daha surer bu soru iptalinin kesinlesmesi
-
Mülakata girenler için kazanılmış kazanılmış hak çerçevesinde bir değişiklik olmaz; listeye yeni giren arkadaşlar için ek mülakat olur. Süreç biraz uzar ve adayların matematiksel olarak şansları azalır. Listeye yeni giren arkadaşlara başarılar diliyorum, Herşeyin hayırlısı olsun
-
@m-e-s-k hocam temyiz sureci olmasi lazim
-
@serkanme hocam Vallahi pek bilgi sahibi değilim bu konuda
-
@discotheque hocam bölge idare mahkemesi; ilk derece mahkemesinin kararını bozmaz diye düşünüyorum zira bilirkişi raporu vardır şimdi sorunun hatali veya eksik olduğuna dair. Yani üst mahkeme de karara katılır diye düşünüyorum
-
@m-e-s-k bakanlik yarin aciklama yapacaktir..
-
@atlantiss23 muhtemelen katilir hocam katilmaz blmiorm da.. hakimlikte 10 ay flan surmustu onu esas aldim
-
@serkanme evet hocam hayırlısı artık...
-
@atlantiss23 bakanlik kesinlesmesini de bekleyebilir karisik surecler yaa..