Her gece bu gece diyorlar olmadıkça da şu gün diyorlar
Şu gün açıklanacak diyen arkadaşlar önceki paylaşımlarınızı da görebildiğimizi biliyorsunuz değil mi
İnsanin aklıyla dalga geçiyorlar
17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@sbf12345 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
ayrıca en son bu kadar sayıyla kaymakam alınan yıl 2009 130 kişi 21 kasımda bitmiş 6 aralık gece yani 7 aralıkta açıklamışlar.o zaman 520 kişi girmiş şimdide 400 kişi girdi.aslında çokta olağandışı bi durum yok
bana bu yaklaşım reel örneklemeyle mantıklı geldi.
-
Arkadaslar benim tahminim referandum dan sonra açıklanacak boşuna burda vakit kaybetmeyelim
-
.................
-
@thomas kardes ben sadece tahminde bulundum başkaları gibi duyum diye atmiyorum
-
@Morientes128 Ben tahminine bir şey demedim. Sadece sırf vakit geçsin diye burada oyalanan insanlara boşuna beklemeyin demene takıldım.
-
Sali 22 ya da carsamba 22 ne cuma ne de referandum sonrasi
-
@Morientes128 katiliyorum bencede pazartesi gece aciklanmamasi halinde referandum sonrasina kalir
-
18 Mart 22 diyen Nerede
-
Önümüzdeki hafta açıklanır.Olur ki açıklanmazsa bu iş uzar gibi
-
Haftaya cumayı rahat bulur
-
Mülakat alelacele yapıldı arkadaşlar, en kısa zamanda açıklanır. Referandum sonrası, gibi ütopik takvimler belirlemeyin kafanızda.
-
@Kaydı-Silinmiş o zaten dalga gecmeye gelmisti . Sali ya da carsamba aksami tamamlanicak Allahin izniyle
-
@ese0603 yahu kusura bakma da nerden biliyosun? Ne salı carsambasi
-
Her gece bu gece diyorlar olmadıkça da şu gün diyorlar
Şu gün açıklanacak diyen arkadaşlar önceki paylaşımlarınızı da görebildiğimizi biliyorsunuz değil mi
İnsanin aklıyla dalga geçiyorlar -
Her ortaya atılan "gün" bekleyeni anlamsız bir bekleyişe sokuyor. İlk "şu gün" söylemi olmasaydı ne bu kadar beklenti içine girerdik ne de geçen zamanı kendimize zehir ederdik.
-
@duyumsuz onceki yazdiklarima bakabilirsin dun ne dediysem bugun de ayni . Burda duyumu olan birisi acikca kimden duydugunu soylemez zaten bu da mantik disi olur degil mi ? Ben baska gruplardan dalga gecmeye gelenlerden degilim . Bende siz gibi heyecanla bekliyorum ve bu kadarini biliyorum . Carsamba mubarek gun ya da 18 mart Canakkale zaferinde bekleyin diye dalga gecmiyorum
-
@ese0603 hadi inşAllah hocam
-
Çok trol var burada gerçekten
-
@ese0603 dostum şu an girdim baktım önceki günlerdeki paylaşımlarına da keşke resim çekip paylaşma şansı olsa
-
@duyumsuz tmm