Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Sınav öyle bir sinavdiki zor desem zor değil kolay desem kolay degil. Bir garip sınavdı işte. Ve bence hakkıda temiz bir 90 dk idi. Sürede az gibiydi. Belkide ondanda kaçtı birçok soru.
-
@lion 380 lira içime oturmuştu kıymetli kardeşim.
-
Benim içime oturan bir diğer şey ise arkadaş onca para ver gitgel masraf et önüne fotokopi kitapçık koysunlar. Yav maliyeti 1 TL olan sınavı 380 TL ye yaptılar. Ayıp Cidden.
-
Kalem vermediler ya kalem. Resmen eğlendiler bizle.
-
@lion bence de. Kontenjan rahat dolacaktır. Burada 3-5 kişiyiz.
-
@lion bir de kalemi silgiyi yanımızda götürdük ya ️
-
@lion sınav tamamen eleyici eleme sınavıydı sorular kaliteliydi esasen kanunun yılını sormaları hariç:)
-
@pijamalıhakim, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@lion sınav tamamen eleyici eleme sınavıydı sorular kaliteliydi esasen kanunun yılını sormaları hariç:)
O kanunu çalışırken dikkatimi çekmişti dedim kesin bunu sorarlar 1961 yılı taa. Ve sordular.
Hayırlı olsun kazanan arkadaşlara. Güzel meslek inş mülakatta da basarili olurlar. Sanırım mulakat zarf çekme usulü imiş. -
Soruları merak edenler için: https://s5.dosya.tc/server2/s81n7f/me_Iktisadi_ve_Idari_Bilimler_Fakultesi_Mezunlari-B.pdf.html
-
@pijamalıhakim, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@onuktekin, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Soruları merak edenler için: https://s5.dosya.tc/server2/s81n7f/me_Iktisadi_ve_Idari_Bilimler_Fakultesi_Mezunlari-B.pdf.html
Babalara geldik kardeşim:)
-
@lion 100 soru olsa iyiymiş aslında. 380 lira bu sınav için çokmuş
-
Siz bedavadan duy sınavına giriyorsunuz.
-
@lion Hayırlısı be GSB'nin ödülü daha büyük ama onu da düşünmek lazım
-
@talisca06 baraj kaca cekilmis btk da
-
@adam-simith çekilmiş mi
-
Hukuktan giren arkadaşlar soruları paylaşabilir misiniz ?
-
@adam-simith Geçen sene sınava giren arkadaşım. Atıyorum mülakata 40 kişi çağrılcaksa oraya kadar çektiklerini söylemişti. Ama kaç doğruya kadar çektiler bilmiyorum açıkcası. Tabi benimkisi biraz temenni
-
35 olur mu ne dersiniz?
-
İnşallah içerdesiniz hocam
-
Arkadaşlar BESYO grubundan hiç giren yok mu aranızda?