İSTATİSTİK
-
Arkadaşlar merhaba,
istatistik bölümü mezunu olup p3-p12-p13 puanı olanlar burdan haberleşsek iyi olmaz mı? Kimler nereleri bekliyor napıyor birbirimizden bi' haberiz..
Dilerim bu başlık yardımlaşma ve dayanışmamızı arttırmak adına güzel bir adım olur..:) -
evet hocam güzel olur.. bekleyiş devam ediyor malesef.
-
@mahalanobis daha öncede istatistik için açılan gruplar oldu şayet çok aktif ilerlemiyor hocam. Umarım burada bir hareket bereket sağlanır
-
@antimülakat @altuleo haklısınız hocalarım, bizim bölüm mezunları sadece izleyici
etliye sütlüye karışmazlar birkaç kadro verilirse alırlar verilmezse ses etmezler
baksanıza kimseden ses seda yok..
-
@Antimülakat @altuleo belki ışığı gören gelir:) puanlar nedir hocam sizlerin var mı sonuç beklediğiniz yerler,yds puanınız var mı? Hali hazırda çalışıyor musunuz
-
@mahalanobis hocam önceden vardı ama şu an için yok..Mülakata kalamadım. 87 İDİ P12, P13 86
-
@mahalanobis hocam sitenin admini olarak çalışıyorum, normal şartlarda da işim var tabi. Uzun zamandır hem de çok uzun zamandır sitede bulunuyorum : )
-
@mahalanobis hocam sizlerin en aktif olduğunuz dönem olması gereken SGK Denetmen Yardımcılığı atamalarında bile aktifliği bir türlü sağlayamadık. Sitenin geçmiş dönemlerine göz atabilirseniz ne demek istediğimi anlarsınız
-
@antimülakat hocam kesinlikle haklısınız.. denetmen yardımcılığında ibfler nerdeyse bize hiç kontenjan ayrılmasın diyecekler..2017 de 100,2019 da 50 ye düştü bize verilen kontenjan inş bu yıl artar
-
@antimülakat maleesef ki değişen hiçbir şey olmamış hocam malum durum yine ortada:) puanı yüksek olan nasılsa yerleşirim diyor, düşük olan bana gelmez diyor herkes çekiliyor köşesine ama durum öyle olmuyor işte 90+ puan ile 1senedir bekliyorm..@altuleo aynen öyle hocam iibf elinden gelse bizi haritadan silcek:D Allah herkesin gönlüne ve emeğine göre versin
-
@mahalanobis hocam inş haklısınız.. Yalnız bizim bölümde olay sanırım şu;yds olmadan hiç bir puanla garanti girerim demek kolay değil.Kontenjan zaten 1-2 oluyo genelde.Ve yds de iyi puan alanlar dahil çoğunda yok gibi