Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
-
Hayırlı olsun. Tüm hepsinin aynı gün ve saat olması biraz kafa karıştırdı. Ziraat bankasının eski sınavları hakkında bilgisi olan burayı yeşillendirirse süpper olur
-
@ferhunde sadece tek sınava mı girebiliyoruz bütün sınavlar aynı saatte bilen dostlar açıklarsa mutlu oluruz
-
Mufettislik ya da uzman yardimciligindan birine basvuruyoruz anladigim kadariyla ancak uzman yardimciligi icin de 3 birimden biri icin mi basvurabiliyoruz acaba ?
-
@yelloww evet ilanda da görüldüğü üzere sadece birini seçebiliyoruz ://
-
Merhabalar,ben bankacılık sınavına girmeyeceğim ancak az önce facebook ta gördüğüm
Hakan KILIÇ'ın ''Anadolu üniversitesinin yaptığı vakıfbank sınavı 3 bölüm toplam ücreti 70 TL iken yine aynı Anadolu üniversitesinin yaptığı ziraat sınavının tek bölüm için 195 TL olmasının mantığı nedir?resmen adamı keriz yerine koyuyorlar''yazısını kesinlikle herkes sosyal medya hesaplarında ziraat bankası ve yetkililerini etiketleyerek paylaşmalı.Lütfen Sınava giren girmeyen herkes paylaşsın!
Ziraat bankası sınavı yaklaşık %300 daha pahalı bu kadar farkın olması normal değil vicdanım sızlıyor.Yediremiyoum.
Yavşaklar sanki BİM de ürün satıyorlar birde 195 yazmışlar.Oldu olacak 199 yazsaydınız. -
Ücretler hakkında detay bilgi verir misiniz
-
@wazo Harcırahlarla birlikte 10 binin altına izmez.
-
Turne süresi hakkında bilgisi olan var mı
-
Arkadaşlar bu sınavın Alan kısmına hazırlanmak için ne önerirsiniz lütfen birisi bana yardımcı olsun hiç bir fikrim yok kitap, kaynak, spesifik konular vs hakkında.
İngilizcem ve gkgym iyi bir tek alanda eksiğim, yani yeni mezun olacağım için eksik hissediyorum kendimi. -
Arkadaslar gkgy ne tarz cikiyor bilen var mi ? Birde ingilizce nasil ve hangi kaynaktan calisilmali ?
-
@ferhunde kpss ve diğer kurum kaynakları yeterliydi benim için zamanında
-
@ferhunde ziraat bankası tarihine sloganlarına aldığı ödüllere bddk spk vs kuruluş tarihlerine görevlerine de göz atmanızı öneririm gk için
-
@abcdefg hocam ingilizce icin bir tavsiyeniz var mi?
-
@asdfghasdfgh onun için birşey diyemeyeceğim hocam
-
@abcdefg çok teşekkürler
-
........
-
Test sınav sonucu sonrası süreç nasıl işledi bilgi verebilecek bir arkadaş var mı ?
Teşekkürler