Denizbank Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2021
-
Olumsuz geri dönüş alan var mı?
-
Şuanlık bir dönüş olmadı.
-
Olumlu olumsuz dönüş yapılmadı basvuru ile ilgili maili dün bende aldım muhtemelen insan kaynakları için havuz oluşturmak maksadıyla sınavla alakalı oldugunu düşünmüyorum
-
birkaç farklı yerden başvuru aldılar (benim bildiklerim kariyer net, linkedin, youthall). kendilerine göre bir sırayla başvuruları değerlendireceklerdir herhalde.
-
ben aksam saatlerinde grup mulakati ile ilgili olumlu bir mail aldim. maillerin ne derece manuel atildigini vs bilmiyorum belki hala atilmaya devam ediyordur. haber vereyim dedim. surecte herkese basarilar
-
@justinterrogate mail de ne yazıyordu tam olarak
-
@mp sinav surecinde basarili oldunuz tebrik ederiz ve grup mulakati tarihleri & sureci vb aciklamalar
-
Olumlu mail alan varmı başka?
-
Memurlar forumdaki başlığı okudum kariyer sitesinde de görünüyomuş galiba mülakata davet mesajı bana mail de gelmedi orda da bir şey görünmüyo olumsuz sanırım
-
Bana da gelmedi mail
-
@mp hocam size şu başvuru denizbank a şu tarihe kadar özgeçmiş yükleyin mesajı gelmiş miydi ?
-
Hayır gelmedi maalesef
-
@mp hani şu 1-2 sayfa önceki 5 mart a kadar doldurun meselesi ?
Çünkü ben bu maili alıp, herhangi bir olumlu dönüş almayanlardanım. Muhtemelen o mailin pek bir ehemmiyeti yoktu herhalde. Next stop yeni ilanlar
-
Benim sınav baya iyiydi nasıl olumsuz oluyor anlamıyorum
-
@tomjoad Aynen bana da özgeçmiş doldurun mesajı gelmişti şu an için olumlu bir dönüş yok
-
@mp çok canınızı sıkmayın hocam online sınav pek emniyet sağlanamıyor. Şimdi memurlar nette baktım millet birbirlerine sorular dağıtmış vs. Ne diyelim bilmiyorum
-
@tomjoad hayırlısı olsun ya başka sınavlarda başarılı oluruz umarım
-
Arkadaşlar banada cv doldur maili geç gelmişti. Bu hafta içinde herhangi bir mail gelmezse olumsuz bence, karar vermek için erken diye düşünüyorum
-
Perşembe 23:59a kadar grup mülakatına katılacağınız saati seçin diyor, 15 16 17 mart tarihlerinde aynı saatlerde seanslar var. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@abse ben varım. dün akşam saatlerinde geldi mail