Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@hakimehanımm @icav hocalarım sınavin tam icerigini aciklayabilir misiniz? Alan sinavi klasik sadece ingilizce mi testti yoksa alan derslerindede test sorulari vardı
-
@atibaa geçen seneki başlığı incelemenizi tavsiye ederim. her bir alandan 4-5 soru klasik ve 2 tane seçtik + 40 soru test ve ingilizce sınavı şeklindeydi
-
@hakimehanımm tesekkur ederim hocam sagolun.
-
@hakimehanımm 4-5 soru içinden mi 2 tane seçtiniz
-
89 a inmez dimi önüne gelen başvurur gitmez yine
-
@hakimehanımm sorular seçmeli dediğiniz gibi; 4 sorudan 2 sini seçip cevaplayin şeklinde idi yanlış hatırlamıyorsam. Sınava girecek arkadaşlar eğer YDS seviyeniz 50 ve üstünde değil ise boşuna girmeyin derim. Alanı zaten herkes yapıyor belirleyici olan İngilizce oluyor. Başarılar dilerim herkese.
-
@simeranya yine belki yaparim umuduyla basvuruyorlar ama sonra sinava bile gitmiyorlar
-
Test sorularında yanlış doğruyu götürüyormu?
-
Şu aşamada belirleyici hiç kriter yok keşke sınav ücreti ya da yds şartı olsaydı. 89 puan ile şansımı deneyeceğim ama 90+ ile kapatır eminim..
-
@uvyx evet hukuk iktisat ve işletme alanından 4 er soru vardı iki tanesini seçiyorduk bu sene nasıl olur bilemeyiz. kamu ihalede ilk soruları zorunlu tuttular çok saçmaydı inşallah makul şekilde, güzel sorular hazırlarlar
-
9 nisan öğlene kadar beklerim. Beklediğim yerler açıklanırsa (ve nasip olursa) başvurmam
-
Bence 85 lere iner geçen seneden 100 kişi fazla sınava girecek nitekim gsb bile 91 ile kapadı 200 kişi
-
@gpale Hocam o başvuracaklar şuan da sessizce seni izliyorlar merak etme. Gsb de iki üç kişi konuşuyorduk forumda 91 ile kapatınca bir anda forum üye doldu.
-
@ilhannn00 abi bizim insanlar işte madalyon gibi herkesin 2 yüzü var. Yds falan da biraz önünü kesiyor bunların ama yeterli değil ve bu forumu üye olmadan takip eden çok kişi var bundan eminim
-
P24 puanıyla 89.6 la başvuracam ama gelirmi emin değilim. Bakalım bekleyip görecez nasip. Sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim.
-
@hawelmo tamamen katılıyorum en azından sınava giriş için cüzi bir ücret olsa gitmeyecekler öylesine başvuranlar olmayacaktır.
-
Rekabet kurumu hakkında detaylı bilgiye sahip olan var mı? Prestiji, olanakları, özel sektör ayağı ve çalışanlarına sunduğu imkanlar konularında bizleri aydınlatacak.
-
Geçen senenin sorularını bana gönderebilirseniz çok makbule geçer. İngilizcesini bir görmek istiyorum. İyi forumlar.
tekinonuk@gmail.com -
kurumlarin sinav ve mulakat sureclerini hizlandirmasi gerekiyor diye dusunuyorum. ertelenen sinavlar ve geciken sonuclar nedeni ile taban puanlar asiri yukseldi. bu durum muhtemelen gecerlilik ve otelenmis talep ile 2021 sonundaki alimlari da etkileyecek. bircok kisi 8-10 basvuru sonucu bekler oldu. ote yandan acikta kalmamak icin bir yere girip sonradan baska yere gecisler de cok fazla olacaktir diye dusunuyorum. bu durum kurumlari da cok kotu etkileyecek. herkese basarilar simdiden.
-
Bu sınava şuandaki halimle girsem kazanamam yüksek ihtimalle. Gsb sınavı cumartesi, eğer umudum olursa başvurmayı düşünmüyorum ben de 90.5 ile . Ki gelir mi bu puana o da belli değil . Ama gerçekçi gitmekte fayda var