2016 Aralık GUY Sınavı
-
@diyar ben sana katılıyorum benim bir arkadaşım muy ama aslında süpermen kimse bilmiyor.Ne zaman bir olay olsa kaybolup telefon külübesinden süperman çıkıyor kesin süpermen o.
-
@Quesnay ağzınıza sağlık hocam:) neler gőrdű bu gőzler neler duydu bu kulaklar...;)
-
sınavın hafife alınmaması konusunda uyarayım derken çakal oldum eyvallah,kendini çok önemseyen biri değilim,bu yaşa gelmiş insanlara edepli konuşmayı öğretecek te değilim .İnşallah istediğimiz yerler açılır bir an önce de ben size siz de bana tahammül etmek zorunda kalmayız
-
@iyimser16 ben geçen sene Aydın'ın yüksek kapatmasını da İzmir'e bağlıyorum.Halkbank bu sene için kaçırılmıycak bir fırsattı hala pişmanım İstanbul yazıp ilerlemek vardı. İnşallah guy'da il kadroları 300-500 kişi açar da herkes kendine göre en yakın hissettiği şehri rahat rahat yazar
-
@totti bende halkbank sinavinda izmirde patladim . Akil edemedim yuksek kapatcagini ama nasip degilmis hocam. Bakalim bu sefer nereyi tutturcaz.
-
@busus ekim gibi halkbank'a başvururken aralık guy sınavı var diye rahat rahat İzmir seçmiştim böyle bir sene geçeceğini bilsem İstanbul'dan başkasını seçmezdim
-
@totti hocam hadi istanbuluda geçtim de muğlayı aydını fln yazmadığıma çok pişman oldum, izmir hariç her yer oluyordu neredeyse, büyük fırsatı teptik valla millet 55-58 ile gitti bizde izliyoruz böyle
-
Guy sınavında hakikaten çıkmış sorular mı soruluyor aynısını mı soruyorlar ben ilk kez gireceğim açılırsada o yüzden soruyorum.
-
güzel bir ilin 10 20 kişi almadıktan sonra 85 falan kapatması ütopyadan başka bişey değildir. guy il göç sgk gibi sınavlara ilk 700den ciddi fire verilir ilk 700 de 89 puanda. size tavsiyem oturun ilinizi kendiniz belirleyin ilan geldiğinde,ona buna bakmayın oturup matematik hesapları yapmaya kalkmayın.kritik bir puandaysanız bunları yaptığınızda muhtemelen yanlış seçim yapıp üzülürsünüz
-
Hilmi yavilioğlundan haber var
2 haftaya ılana çıkılır sınav mayısta dedi -
@İnmyheart 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Hilmi yavilioğlundan haber var
2 haftaya ılana çıkılır sınav mayısta dediİnşallah hocam siz yeniden mı sormustunuz
-
Mezun oldigm yıl KPSS ye güya yeter puan aldım.sonra sectigim il yüksek kapattı 2013 du
.Olması tekrar KPSS hazırlandım .O yıl açılan sınavda yine sectigim il icin giremedim bursaydi. 2014 .Derken sınava giremedim tekrar KPSS yıl 2015 bu kadar şeye psikolojim dayadı sınavda hastalandım ama güya yeter puanı aldım o yıl da İst yazdım yine giremedim ve yine hüsran KPSS devam derken yıl 2016oldu tekrar KPSS .Ve bu defa dahada yüksek puan aldım ve sınav acilmadi.ve 2017 .Ve yıne KPSS .Benimki kismetsizlikmi nedir bilmiyorum.hickimse belki bu kadarını yaşamamıştır .Olmadı.olmuyir .Gerçekten sonrasını merak ediyorum .Sınav yüzü göremedim -
@İnmyheart İnşallah çok sevindim şuan
-
Arkadaslar merhaba gkgy sinavi 2 yil gecerli iken biz gkgy sinavina kayit yapmazsak olurmu mantiken oyle olmasi lazim
-
@merkantilist evet hocam gecen hafta sormstum hatta dun kesn bılgı alınca soylerm dedı bugun bu bılgıyı verdı
-
@mulkiamir06 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Arkadaslar merhaba gkgy sinavi 2 yil gecerli iken biz gkgy sinavina kayit yapmazsak olurmu mantiken oyle olmasi lazim
bu yıl alan puanın hesaplansın istiyorsan bu yılın gk gy sınavına girip puanını hesaplatmaya ihtiyacın var yoksa boşa girersin sınava
-
@mendakaduka bir gün de ben sana özelden anlatayım hocam halime çok sukur dersin muhtemelen. Sabırla bekle. İnşallah olucak
-
@mendakaduka aynı duyguları paylaşıyoruz,yalnız değilsin.Pes etmemeliyiz
-
@İnmyheart nisanın 2. haftasına gelen ilan da sınav nasıl mayısta oluyor. 45 günlük kuralına uymuyor
-
2 hafta sonrası en fazla nısanın 3 u oluyr @ansızınbirilan