Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
10 Şubattan bu güne hicbir hareketliligin olmamasinin nedenleri nedir sizce, ne bekleniyor olabilir ki bu kadar uzun sürdü.. 1.5 ay olacak neredeyse
-
@bk1903 kazanip kazanilmadigi bilgisi bile 1 ayda aciklandi ki bilgisayarin bunu siralamasi saliseler icerisinde gerceklesiyor. surec genel olarak cok yavas ilerliyor ve herhangi bir aciklama getiremiyorum
-
Arkadaşlar mülakat tarihleri açıklanmış, bilginiz olsun
-
@mulkiyeuluslar teşekkürler
-
Rica ederim
-
mail yolu ile ozgecmis istendigi bilgisi iletilmis. son saat yarin mesai saati sonu. maillerinizi kontrol etmenizde yarar var
-
Arkadaşlar mülakatlar için herkese başarılar.
Giren arkadaşlar yorumlarını paylaşabilir mi? -
@ekonommss rastgele zarf seçip içindeki soruları cevaplıyorsunuz. Alanla ilgili güncel sorular soruyorlar. Genel olarak yumuşak bir havada geçiyor.
-
peki çıkan sorular gerçekten de listedeki verilen konularla mı ilgili yoksa alakasız mı?
-
Size gelen bir soruyu bizimle paylaşma imkanınız var mı? Örnek olması amacıyla alana dair güncel soruya hocam
-
@fdl mühendislik için listede mezun olunan mühendislik konuları yazıyor, diğer branşlar gibi alt konu başlıkları yoktu yani o yüzden pek bir yorum yapamam
-
@ekonommss bilgisayar donanımları ile ilgili sorulardı genelde
-
Maske takma zorunluluğu var mı bide ortalama kaç dakika sürüyor mülakat??
-
@dalinkuş herkes maskesini takıyordu biz de çıkarmıyoruz, 20 dakika civarı
-
Arkadaşlar mülakat odasında toplantı varmış bugün 550 nolu odaya alacaklar bizi.
-
Açıklanması da aylarca sürecek heralde
-
Bakanlığın bilgi almak için belirttiği e posta adresine mail attım ve
"Sözlü sınav sonuçları web sitemizde yakın bir tarihte yayımlanacaktır.
Web sitemizi takip ediniz."
şeklinde cevap verildi. İlgililere duyurulur.
-
@blinders teşekkürler hocam
-
@blinders, içinde söyledi: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Bakanlığın bilgi almak için belirttiği e posta adresine mail attım ve
"Sözlü sınav sonuçları web sitemizde yakın bir tarihte yayımlanacaktır.
Web sitemizi takip ediniz."
şeklinde cevap verildi. İlgililere duyurulur.
Haziran başında açıklansa bari
-
@blinders kime göre yakın net bir cevap olsaydi keşke