2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
Arkadaşlar bana mesaj geldi gibten sözlü sınav yerleri açıklandı sınav girişten bakabilirsiniz diye girince mülakatla ilgili bisey göremedim ayni durumu yasayan var mi?
-
@earth11 Aynı şekilde bende bakıyorum ama göremiyorum.
-
@earth11 aynen hocam ben de acaba saat dilimi olarak bi düzenleme mi yaptılar adaylara göre diye baktım ama mülakata dair bir şey yazmıyor
-
arkadaşlar bir önceki alımda sonuçların açıklanması ile birlikte eğitim veya iş başı ne zaman oldu bilen var mı? ben baktım ama bir türlü bulamadım
-
Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben anlayamadım hangi derslerden sorumluyuz mesela inkilap tarihi işletme iktisadı falan var mı yine
-
@papatyaçayı her ilin iş başısı ve eğitim tarihi farklı oluyor nerdeyse hepsi eğitimden önce iş başı yaptı kazananların eğitimler daha sonrasında oldu
-
@papatyaçayı mayısta mülakat sonuçları acıklamdı en gec işe başlamalar eylülü bulmuştu kimi agıstosta kimi daha erken başladı ilden ile değişen bir durum tamamen şu tarih demek doğru olmaz bunda da
-
@poncik anladım hocam bilgilendirme için çok teşekkür ederim
-
Silinmiştir?
-
Mülakat için yapmamız gereken birşey var mı evrak yollama vs. Ya da mülakatta yanımızda bulundurmamız gereken bişiy arkadaşlar
-
Arkadaşlar vaka sayıları arttı mülakat a etkisi ne olur? Sınav yapılmasın diyenler mülakat da ertelensin diyor mu merak ediyorum:)yoksa bütün curcuna sınava çalışmadıkları içinmiydi:))
-
@earth11
Hocam sen ezber yapmaya devam et. Zira muhakeme yeteneğinde sıkıntı var gibi görünüyo o yüzden mülakatta sürpriz bir soru sorun yaşatabilir sana, ezberin bari sağlam olsun. -
Merhaba arkadaşlar.Mülakatta Ceza Hukukundan soru geliyor mu ?
-
İleti kaldirilmistir.
-
@düdüklütencere2 hayrola senin ne isin var burda üstüne mu alındın yarasi olan gocunur iste.yok salt ezber yapmam senin gibi kalıp kelimeleri(kopyala yapıştır) söyleyip durmam mulakatta.anlayarak ezber diyorum bak sen daha onu bile anlamamisin
-
@earth11
Yaram mı varmış benim
İnsanlara bilip bilmeden, ağzından çıkanın gerçeği yansıtıp yansıtmayacağı konusunda kaygı duymadan, yani kendine bile saygın olmadan ithamlarda bulunuyordun.
Konunuz mu yetişmedi, sınavdan mı korkuyorsunuz diye.. Ve hala aynı komik tavırdasın hiç ders çıkarmamış gibi.
Bu ithamları bana da sarf ediyordun. Bu ithamlarının altının boş olduğunu hala mı göremedin?
Hala insanların hassas olabileceği konularda kendi iç dünyana yakışır çıkarımlarda bulunup patavatsızca konuşabiliyorsun.
Ve burada 3-5 sürekli çemkiren insan birbirinizi alkışlıyorsunuz diye kitlenin ortalamasını yansıttığınızı sanıyorsunuz.Ayrıca; senin ne işin var burada derken ?
Kocaeli için mülakata girmeye hak kazandım. Hani konun mu yetişmedi falan diyordun ya?
Ama guy kurum sınavları açıklandıktan sonra, daha öncesinde girmiş olduğum bir mülakat olumlu sonuçlandığından guy mülakatına girmeyeceğim.
Lakin, tuttuğumuz sevdiğimiz futbol takımlarının yaşadığı süreçlerle bile ilgilenirken, sevdiğimiz, iyiliğini istediğimiz insanların içinde bulunduğu süreçleri takip etmemiz ve kafa yormamız, dolayısla bu başlığı takip ediyor olmamızdan da doğal bir şey yok.Bir daha insanların hassas olabileceği hususlarda bu kadar patavatsızca konuşursan kalbini kırmaktan çekinmem. Ve yine kendine yakışır şekilde ''senin gibi kopyala yapıştır kelimeleri söyleyip durmam mülakatta demişsin'' yani yine sallama ithamlarda bulunmuşsun ama maalesef bu ithamın da domine oldu.
-
@düdüklütencere2 itmam diyene bak daha önceki cumlende ithamla başlamışsın valla ben arkası boş konuşmuyorum senin gibi.nerde bu ertelensinciler diyordumki hemen damladı biri.millet senin sayende ertelensin lafindan tiksinmişti bir zamanlar (ki o donem belirsizlikten bıkmıştık)he bi de düdüklü tencerede pişen yemekleri yiyemiyorlardi:))çok sevindim mülakata girmeyeceğini bak bu kez birine hayrın dokunmuş bundan sonra da boyle devam..
-
@earth11
Neyse hocam ya tadım kaçıyo yine. Defalarca kez polemik olmuş ve açıldığında tekrar polemik olacağı aşikar olan bi konuya hedef göstererek giriyosun. Hatta kışkırtarak giriyosun. Görünen de o ki günlerce de konuşsak bi adım öteye gidemeyiz. Haydi başarılar. -
Arkadaşlar merhaba, GUY yazılı sınavından sonra tercih ettiğim il için mülakata katılmaya hak kazandım. Mülakat listeleri yayınlandı ismim listede var. Ancak geçtiğimiz hafta gib sınav sisteminden iletişim bilgilerini güncellemek üzere sisteme girip güncelleme yaptıktan sonra "Aday no" ve "Mülakata girmeye hak kazandı mı?" ifadesi altında yazan evet yazısı gitti her ikisinin de yerıne "----" geldi. Aranızdan bu durumla karşılaşan var mı? Bir sorun çıkarır mı?
-
@hcevi mülakata girmeye hak kazandı mı? diye bir bölüm yok bende. tedirgin ettiniz