BOTAŞ Uzman Yardımcılığı, Müfettiş Yardımcılığı, Mühendislik ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@nasipinshe, içinde söyledi: BOTAŞ Uzman Yardımcılığı, Müfettiş Yardımcılığı, Mühendislik ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
Mülakat komisyonunun üslubu bana çok sert geldi. Başka bir yere başvurmuş olmamla ilgili sıkıştırdılar ve orası mı burası mı dediler. Sunum için verilen süreyi kullandırmadılar ve sürekli sadede gel diye acele ettirdiler. Sizde de öyle oldu mu? Bir tek bende böyle olduğunu sandığımdan sinirlendim biraz
Çok saçma. Bu ilanlara başvuran insanların çoğu halihazırda işsiz insanlar. BOTAŞ'a alacaklarının garantisi mi var ki sadece oraya başvuracağız. KPSS 1.si bile her yere başvuruyordur. Sonuçta günün sonunda çoğu zaman liyakatin değil sadakatin kazandığı bir yarış kpss a.
-
@nasipinshe ben de bir tek bana yaptılar sanıyordum.
çıkan çok kolay çok rahatlatıyorlar falan diyordu.
aşırı profesyonel bir ekip(!) neyse ki anket göndermişler elimi hiç korkak alıştırmadım puanlarken. girecek arkadaşlara başarılar -
@efckr arkadaşlar komisyonda 2 kişi vardı zaten ben de ama çok öyle de muabbet olmadı. Aynı şekilde bana da başka yerlere başvurmuşunuz nereye tercih edeceksiniz tarzı bir soru geldi sadece.
-
@estevez hocam tek merak ettiğim özelleşme olma durumunda personelin nelerle karşılaşabileceği
-
@adigeah19 botaş çalışanları zaten 657 veya 399a tabi değil hocam.
-
@gomez_12 iş kanununa tabi hocam.
-
@mantıkuttayyr 4857 değil mi hocam? ziraat ile aynı kanun diye biliyorum.
-
@gomez_12 biliyorum bu yüzden botaşta çalışan bir kamu işçisi endişe etmeli mi * onu merak ediyorum
-
arkadaşlar arayan soran var mı kurumu ?
Ben düşüremedim açıkcası.
-
1 ay oldu neden aciklanmadiki bi gelisme oldumu arkadaslar son durum nedir bilen varmi?
-
2 ay oldu açıklasalar da önümüze baksak
-
Kabak tadı verdi süreç
-
yanan bizdik; siz doğal gaz sandınız...
-
2.5 ay oldu tam 2.5 ay
-
Araya o kadar zaman girdikten sonra artık neye göre alım yapacaklar şaibeli
-
Burayı yesillendirmek gerekiyor. Sanki çok fazla kişi BOTAŞ beklemiyormus gibi. Hukuk ve İİBF alanı az olabilir ancak bir sürü teknik personel var.
-
Burası ydsli mi aldı ydssiz mi arkadaşlar
-
@b999 yds den kastın yakup deri sanayi mi
-
Bugün tam 3 ay oldu...
-
Merkezi tercihlerin son gününe kadar tercih yapmadan bekledim açıklanır da olumlu gelirse kadro yanmasın diye. (Mülakatım bayağı iyi geçmişti.) Ama mecbur merkeziden de tercih yaptım. İşte 3 ay mülakat sonucu açıklamayan bu sorumsuzluk kim bilir kaç kişinin kaderini bu şekilde değiştirdi...