BTK Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Benim olmamış arkadaşlar, elektrik elektronikten. Çok da güzel çalışmıştım açıkçası ama nasip. Devam eden arkadaşlara başarılar.
-
Bilgisayar Mühendisliğinden girdim. Başarılı diyor ancak puan vs Yok. Sınavın Alan kısmı çok kolaydı bu arada.
-
Sosyal bilimler için mülakatta neler sorulur yardımcı olabilecek tecrübeli arkadaşlar var mı?
-
Geçen yıl katılmıştım btk nin görevleri sorulmuştu fanustan soru çekiyorsunuz ordan da enflasyon ve büyüme arasındaki ilişkiyi açıklayınız diye bir soru çıkmıştı komisyon başkanı kurum başkanıydı benim olmamıştı başarılar
-
@mhmtmhmt Fanustan sadece 1 soru mu soruluyor? Ortalama kaç dakika sürmüştü hatırlıyor musunuz?
-
@mhmtmhmt ortalama 4 5 soru geliyor. Fanustan tek soru çekiyorsunuz geri kalanı komisyona bağlı. Kurum başkani ve yönetim kurulu üyeleri mülakata giriyor. Başkan konuşmuyor sizi izliyor. 5g teknolojisi Türkiye'nin internet geçmişi, btknin görevleri ve siber güvenlik, veri madenciliği, dijital dönüşüm vergisi gibi sorular gelmişti geçen sene. Ona göre düşünebilirsiniz
-
@kozmiktisat alan sorusu gelmiyor mu hocam ?
-
@mhmtmhmt cevap için teşekkürler
-
@mülakatzedee Arkadaşın dediği gibi fanustan soru çekiyorduk hocam. Bana ''2004 te Kıbrıs Anayasasında yapılan değişiklik nedir'' tarzı bir soru gelmişti bilememiştim hocam. Sonra tekrar çektim ya da onlar sordu orayı hatırlayamadım ''İşsizlik türleri nedir, gizli işsizlik en çok hangi sektörde vardır'' diye bir soru geldi. Btk'nın görevleri nelerdir diye bana da sordular.
-
@bir-i̇ki ilk soru biraz konu dışı değil mi? Fanus korkuttu açıkçası
-
Bilgisayar müh. için mülakat sorularını hatırlayanlar var mı acaba?
-
@dkmcz Sizin Mülakat Tarih ve saati nedir
-
Arkadaşlar mülakata gelirken sağlık, askerlik durumu ile ilgili bilgileri istemiş daha önce tecrübesi olan varsa tam olarak nasıl yapmamız gerekiyor normal bir kağıda mi yazmamız gerek bunları yoksa e devletten mi çıkarmamız gerekiyor
-
@robert-deniro yazılı beyan dediği için a4 kağıdına görevimi yapmama engel bir durumun olmadığını ya da herhangi bir sabika kaydımın olmadığını beyan ederim tarzı bir sey yazılması gerekiyor diye düşünüyorum
-
Geçen senelerde kağıtlar kurumda hazırmış sadece imzalamış adaylar. Ancak şimdi de aynı durum geçerli mi bilmiyorum
-
@blcmert şimdi dikkatli okuyunca farkettim bahsedilen belgeler adayın sözlü sınava gireceği gün kurumda alınacaktır yazıyor. Dediginiz gibi olabilir
-
evet beyanlar kurumda alınacak . Ekstra yazmanıza gerek yok
-
@kartalyürekli bence genede yanımızda götürmekte fayda var
-
your choose
-
Mulakata giren arkadaslar soruları paylaşmasa dahi sureci anlatabılır mı