HAZİRANA KADAR 9. PROMOSYON SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI İLANI ÇIKMASI İÇİN BURDA TOPLANALIM
-
Arkadaşlar malum 2016 puanımız haziranda 2017 puanları açıklanınca yanacak, binbir emekle nasıl çalıştıgımız hepinizin malumu ,özellikle kritik eşikte olan 78-82 bandı arkadaşlar burada toplanıp başkana twet organizasyonu düzenleyip ara ara sesimizi duyurmalıyız ''iibf için 500 kadro gibi'' herkes elini tasın altına koysun lütfen. Olumlu düşünelim ve harekete gecelim ki herşey olumlu olsun.
-
Hocam ilk destek benden 9.promosyon sgk ilanı için harekete geçelim
-
gerçekten bunun için artık biseyler yapma vakti geldi geçiyordu. @paretowilfredo kardeşim bi ses bi ihtimal olumlu olumsuz ? Veya ne yapabiliriz geçen alımı kaçıranlara için 2016 puanıyla bi alım gelir mi?
-
Arkadaşlar yürüyün bi destek te benden.p113 üm 80,58 puanım yanmasin.Geçen sene haziranda 78 ile kapattı. Bizim başkanı sıkıştırıp en az 400 iibf kadrosu almamız lazım.Bu başlığı hep canlı tutalım.Haydi Bismillah...
-
Takip ve destek..
-
Ne yapalım. Sgk da yetkili kişilerin numaralarını bulalım sonra arayalım. İnsan hakları falan
-
referandumdan önce 8.promosyon mülakatları açıklanmaz nisan sonu açıklanan mülakat sonrası 9.promosyon için çok ideal bir süre var harekete geçip şimdiden başkandan söz almak gerek
-
@paretowilfredo hocam sana zahmet nereyi arasak
-
@Fişek-MORGEN katılıyorum .
-
Arkadaşlar o açıklanmadı bu açıklanmadıyla bu iş yürümez. Zaten diğeri açıklanmadan ilanı cıktığıda oldu yapmamız gereken ''referandum öncesi iibfye 500 kişilik alım müjdesi'' gibi başlıklarla başkana tweet atıp ilana cıkarılması gerekir ben atıcam ne olcak demeyin atın ögretmenlerin bir günde neleri degistirdigini hep beraber gördük. daha önce nisanda ilana cıktı sgk simdi neden olmasın. Elimizden geleni yapalım tweet konusunda illa ki başkanın dikkatini cekecektir.
-
Destekteyim. Geçen seferki gibi olmalı adalet ancak bu şekilde sağlanır ilk alım istatistik ve iibf ikinci alım sadece iibf idi aynı şekilde olması için bu yılın böyle bitmemesi için uğraşmalıyız birlikten kuvvet doğar bunu son zamanlarda sıkça gördük sanıyorum
-
@yldzkrc evet kardeşim zaman birlik olma zamanı 500 iibf sgk denetmenliğini kapacağız.
-
Başkana yazdığım tweet başlığıyla attım arkadaşlar " referandum öncesi iibfye 500 kişilik alım müjdesi" haydi Bismillah.
-
Arkadaşlar referandum öncesi mutlaka bir söz koparmalıyız bunu yapabiliriz bence konjektür gayet müsait ortak bir metin çalışması ve vurgulu bir başlık belirleyelim
-
@siyahbeyaz tabi ki her zaman mücadele etmemiz lazım tam zamanı başlık konusunda da benim yazdığım olabilir farklı bir başlıkta olabilir ama su an pekte bunu uzatmanın anlamı yok ,niyetimizi anlatmamız onemli en basında, tweet atmamız gerekiyor her gün iyi sayıda. Herkes tweet atsın.
-
kpss den önce yeni bir ilan süper olur ancak burada kritik olan önceki alımların tamamlanması olacaktr zira kesinleşmeden yapılacak alım tekrar 82 seviyesinde kalacaktır yine herkes başvurur
-
@tirebolulu-memur Haklısın hocam fakat burda kastedilen geçen alımda olduğu gibi başkanın müjdeli haberi tweet atarak duyurması "önümüzdeki ay 400 veya 500 iibf alımı olacak gibi" ilan büyük ihtimal sonuçlar açıklanınca gelecektir. Böyle oluncada sonuç acıklama hızlanacaktır.
-
Arkadaşlar ilan 400 -500 gibi gelirse 79-80 bandını görür.Onun için kpss öncesi gelmesi lazım.Yani yok diğer sınavlar açıklansın vs gibi konuşmaya gerek yok bu ilanin hemen gelmesi lazım.
-
8.promosyonun biran önce açıklanıp mayısta ilanın gelmesi için etkinlik yapmalıyız bende 79 küsür puanla burdayım
-
Her gün saat 18.00-19.00 arası bize burda ulaşan herkes konuyla ilgili tweet atsın arkadaşlar Başkana. Önemli olan müjdeli haber almak, bi önceki alım nisan sonu acıklansa mayısta beklediğimiz ilan gelir. Yani önemli olan referandum öncesi başkandan söz almaya bakalım.