Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
-
@arz-u düşmez en iyi ihtimal 87-88 arası kapatır.
-
@guy-mağduru 88.3 ile zor mu hocam
-
Sadece burası da değil kpss sonrası şu sınavı yapmak tam anlamıyla saçmalık. Mülakat bile gereksiz. Performans beğenmiyorsan e bi bak aldığın adamları neye göre seçmişsin. Araya birini koymadan giren sayısı yüzde beş var mı diye bir bak... Hmuy'da elenen adamlara bakınca zaten durumun vehameti ortada...
-
Ceko puan turuyle aliyorsun tamam dogru olan bu. Herkes mevzuata hakim ol diyorsun tamam oda dogru. Ama sinav yapiyorsun hadi tamam onuda gectim. Sinavda mevzuattan 5 soru gelmez. Konu dagilimi tam bir sacmalik. Madem sinav yapacaksin boyle bi niyetin var 100 soru yap is sgk ayriyeten 20 soru sor ki milletin aklina farkli farkli dusunceler gelmesin. Bu durumun hicbir aciklamasi yok. Artik ilandada bir desgisiklik olmaz. Eger ilan kpss sonrasina kalir o zaman gelsinciler burdaysa onlarada gecmis olsun boyle dusunmeye devam edin cok beklersiniz. Bu ilan 2020 de gelseydi 400 kisi diger ilan icin eylul ekimde bastirirdiniz ama oylr bi sansiniz yok artik. 1 yil degil bu dusunceniz size kazansaniz dahi 3 yila patladi. Simdi ilanda yazilanlara bakip surecin kisa bitecegini dusunen kesim bile var. Yeni oldugunuz icin size zaten aciklama yapmiyorum. Yasayip ogrenin !!!
-
Hocam bu saçma ilanın değişme şansı yok mu? Çeko puan türü isteyip sınavında iktisat maliye muhasebe soruyor sizce de geçiştirme bi ilan değil mi?
-
Arkadaşlar lütfen tepki göstermeyin bana ama lütfen 90 üzeri puanı olan başvurmayacağım muhasebe iktisat yapamam demesin sınava girsin en azından eşit şartlarda bir sınav olsun benim gibi düşünen eminim çok arkadaş vardır. P40 dan 90 üzeri alan birçok arkadaş SGK için uğraştı ve p48 puan türü en fazla 80 dir. Bu ilanda değişiklik yapamayacaksak eğer eşit şartlarda bir sınav olmasını sağlayabiliriz. Düşüncemi rica ediyorum kötü algılamayın başvuru yapın ama sınava gitmeyin demiyorum sakın algı yaratmayın. Başvurun ve sınava girin yüksek puanı olan bütün arkadaşlar şansını denesin.
-
@garipbankacı hocam degismez bu saatten sonra malesef
-
@adam-smith-0
eşit şartlardan kastınız çok belli
yüksek çeko puanı olan kardeşlerim korkmayın başvurun biz kendi aramızda yarışalım diyorsunuz. siz başvurmazsanız düşük puanlı p48 i daha iyi olan bu sınavda iyi yapma ihtimali daha yüksek olanlar gelecek onlarla yarışmak zorunda kalacağız çekocular olarak diyorsunuz. çok şükür akıl vermiş allah.
A grubu öyle bir kurtlar sofrasına dönmüş ki allah bu cendereye düşen herkese yardım etsin. Bu zorluklar altında malesef herkes kendi çıkarının derdinde. Herşeye rağmen duruşunu bozmayan sağlam dostlarıma selam olsun. Elbet kazanırız bir gün güzellikleri. -
@muzgor hocam boş başvuru olmazsa gelir malum bu yıl başvurup gitmemek moda oldu
-
@adam-smith-0 Şark kurnazlığına güzel bir örnek olmuş.
-
alım şeklinin böyle baştan aşağı değişmesinin nedeni bence kurum başkanı. zira göreve geldiğinden beri denetmenlerle ilgili özellikle performans ölçütü gibi radikal uygulamalar başladı (senelik şu kadar diye belirtilen beklenen rapor sayısı) ve ne kadar doğrudur bilmem denetmenlerin istenilen yetkinlikte olmadığı şeklinde yönetimin görüşleri olduğu duyuldu. olan da en çok p13'ü ile bu kadroyu bekleyen istatistikçi arkadaşlarıma oldu, ilana bak sanki sayıştay denetçi yardımcısı alımı bazı üst kurullar sadece sözlüyle uzman alımı yapıyorken hem de. 50 sayısı ise tam komedi, bana göre sadece istanbul' a 50 alım olsa yetmez.
başvuracak arkadaşlar bu kadronun yıpratıcı şartlar barındırdığını bilsin öyle başvursun. denetim elemanısın ama taşra adamısın, müfettiş ağırlığın yok, özlük hakların teknik hizmetli memur gibi, iş zor, çok şey bilmek lazım, görevler hayat kadar değişkenlik gösterebiliyor, vatandaşla yüz yüzesin, ceza alınca kimse teşekkür etmiyor tek iyi yanı masa başı işi değil, daha özgürsün. çalışma hayatının temel prensibi olan "şu evrak yarına hazır olsun" şeklinde bir durumunuz olmuyor; iş sizin, zaman yönetimi sizin, sokaklar sizin. kafa dengi bir arkadaş da bulursanız beraber dükkân dükkân gezer sonra döner çoğu 3 5 sayfa olan raporunuzu yazar geçersiniz. ayrıca genç bir kadrodur denetmenlik. öyle huzurevi gibi ortam olmuyor işyerinde. başvuracaklar için hayırlısı olsun iyi bayramlar.
-
@duha Sen neden her şeye karşısın kardeş. Yüksek çalışma ekonomisi puanı olana karşısın, YDS puanı olana karşısın. Herkese nefret saçıyorsun. En başta sen kendi çıkarının derdindesin. Burada duruş muruş diye şov yapacak son adamsın. Dün yazdıkların da ortada bugün yazdıkların da. Çok şükür Allah akıl vermiş. Herkes her şeyin farkında. Bu kurtlar sofrasının baş aktörü sensin. Her başlıkta herkesi taciz ediyorsun. Bunu adet edinmişsin. Bir düş insanların yakasından Allah aşkına yeter.
-
@duha Hem bu bir yarış değil mi? Herkes en kolay yoldan aşmak istiyor bu süreci. Sen YDS olmasın alımlarda da ben gireyim sınavlara deyince kurtlar sofrası olmuyor da şimdi çekocular birlik olalım deyince mi kurtlar sofrası oluyor ? Kim kanar ki bu duruşlu söylemlerine ?
-
@hasbayburtlu
sen ne yaşıyorsun ne anlatıyorsun allah aşkına ya?
yds ye karşı çıktığım bir tane iletimi göstersene bana
haksız gördüğüm yanlış gördüğüm herşeye kendimce karşı çıkarım. senin gibilerin rahatını bozduğum için de evet senin gibiler tarafından çok sevilmem nefret saçıyorum öyle mi
herkese cevap vermemek gerekiyor.
senin kafandaki bir insanla muhattap olmak istemiyorum ve bu platformda yapmadığım birşeyi ilk kez seninle deneyerek engelliyorum seni
bi de seninle mi uğraşalım -
şu yazdığım iletiden yüksek çeko puanına karşı çıktığımı algılayan insanlarla aynı mecralarda aynı meslekler için yarıştığımdan utanıyorum artık.
iibf yazdığım güne de.. böyleleriyle muhattap olduğum güne de.. -
@duha Ya demagoji yapma. Herkes okuduğunu anlıyor. Hadi düş insanların yakasından artık.
-
@hasbayburtlu
tek tesellim o çok şükür anlayanlar var hala hadi güle güle engelliyorum. -
@duha Hadi yavaş yavaş vedalaş.
-
@hasbayburtlu hocam bu arkadaşa boşuna cevap vermeyin hiç gerek yok.
-
@duha cok haklısın cok dogru bi noktaya değindin @adam-simith arkadaşın niyeti bencede tamda bu. Hey allahim yaa