Online Yds Kursu Tavsiyesi İstiyorum
-
Moda dil, Akın dil, Remzi hocayı yarın ziyaret etmeyi düşünüyorum. Gitmeden önce forumdan fikir almak istiyorum. Saydıklarımı önerir misiniz veya başka kurs önerir misiniz?
-
Arkadaşlar araştırmam sonucu online canlı dersler nisan ayında başlamış. Şuan almak benim için biraz mantıksız geldi. Bunun yerine offline kayıt şeklinde ders satın almak sizce mantıklı mı? Düşünceleriniz neler
-
@muratbey Bence gramer acısından çok kötü değilseniz kurs mantıklı olmayabilir. Bol bol okuma yapmanız daha yararınıza olacaktır. Ben öyle yapıyorum şahsen
-
@muratbey ydstime da bakabilirsiniz hocam. Youtube da baya örnek videosu var zaten. İzleyip fikir edinebilirsiniz almadan önce.
-
sizce 0'dan 70'e çıkmak mümkün mü 6 ayda ?
-
@gürkan35, içinde söyledi: Online Yds Kursu Tavsiyesi İstiyorum
@muratbey Bence gramer acısından çok kötü değilseniz kurs mantıklı olmayabilir. Bol bol okuma yapmanız daha yararınıza olacaktır. Ben öyle yapıyorum şahsen
Gramerim iyi olduğu söylenemez. Fakat bunun yanında sınava ilk kez gireceğim için nasıl bir yol izleyeceğimi de bilmiyorum bu yüzden kursa katılmaya sıcak bakıyorum. Fikriniz için teşekkür ederim
-
@s-cihan Teşekkür ederim
-
@muratbey Bir şey değil kolay gelsin
-
Var mı tavsiye arkadaşlar
-
online demet çakmak, ümit hoca ankara dil ve ydsnet tavsiye ederim. Demet hoca fiyat olarak uygun ve az öğrenci alıyor. Youtube videoları da güzeldir. Ben ankara dilden temel seviye paketi alıp, hocanın kurslarına katılmıştım. ankara dilde Ümit hocayı beğeniyorum. ydsnet de çok popüler ama pahalı biraz. çok öğrencileri var, kaynakları güzel ama.