Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Arkadaşlar hukuktan girip de alan dışı çok soru alan oldu mu? Bana hukuktan ziyade çok iktisat sorusu vs. geldi, çok kötü geçti o sebeple
-
@klck ben de hukuktan girdim bana hiç hukuk sorusu sorulmadı neredeyse. Başvurusu sırasında yazdığımız ilgi alanlarından çok soru geldi bana onun harici kurumla ilgili ve iktisattan çok soru geldi. Ama gergin bir ortam yoktu sohbet havasında rahat geçti mülakat.
-
Bu arada bugün son hukuk grubuyla beraber mülakat bitmiş arkadaşlar oradaki görevli öyle söyledi. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@dark_blue ne zaman açıklanır sonuçlar?
-
@kleonard güvenlik soruşturmasının hala başlamadığını hesaba katarsak 30-60 gün arası olabilir diye düşünüyorum. 100 civarı aday var aslında sayı çok da değil erkenden açıklasalar ne iyi olur.
-
@dark_blue açıklasinlar da benden daha kötü gecen var mi bakayım
-
@kleonard Gecenki alim 1 ayda aciklanmis.
-
Merhaba mülakatlar bitti mi bu hafta giren oldu mu
-
İibf ve hukuktan kaç kişi mülakata kaldı bilen var mı acaba
-
Sınavın test kısmı sistemde yayımlandı mı arkadaşlar?
-
@onuktekin siz mulakata girdiniz mi
-
@sedatinho Sınava hak kazanamadım
-
@onuktekin insallah seneye o zaman
-
@sedatinho İnşallah teşekkür ederim. Sizin olumlu sonuçlanır inşallah. Test kısmını sistemden sınava girenler için yayımlanıyordu. Bu sene yayımlandı mı?
-
@onuktekin yayınlanmadı sanırım, puan falan yazmiyordu.
Bu isler nasip ama benim pek iyi geçmedi. Alacaklarını sanmam. -
Arkadaşlar kurumu arayan oldu mu? Ne zaman aciklanacak acaba.
-
Arkadaşlar mülakata girenlerin listesi var mı ? Aradım ama bulamadım ben guy istanbul yedeğim de rekabet kurumunu seçecek biri varsa kazanırsa diye arıyorum
-
@selin-96 bende guy İstanbul için yedekteyim rekabeti bekliyorum olursa rekabeti seçeceğim.
-
@gamzeg sizi duymuştum hocam bir arkadaş bahsetti ben 3. Yedeğim sizin gibi başka adaylarda vardır umarım mülakat listesi var mıydı
-
@selin-96 liste yok maalesef hocam bende merak ediyorum..siz 3. Yedekmissiniz benim bı yararim olmaz size o zaman ben 4. Yedeğim ️