Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
Proje sunumlarımızı onlara göndermemiz falan mı gerekiyor? eğitimde sistem arızalarına karşı tedbir olarak flaş bellekte yedek olarak getirin denilmişti ama onlara yollamamızı isterler mi veya ne zaman isterler anlamadım.
-
@gearcy hocam siz yanınızda bellekle gidin birde mail olarak kendinize atın ne olur ne olmaz diye belki bellekte bir problem yaşarsınız garanti olsun.
-
Diploma için edevletten alınan belge geçerli mi arkadaşlar? Teyit eden oldu mu?
-
@tnr17 aynı şekilde öğrenci belgesi ve askerlik durum belgesi geçerli mi acaba e-devletten alırsak?
-
@liliumdaisy Doğru söylüyorsunuz hocam. benim mülakat da en geç olanı sanırım. Temmuz 1 de.
-
Mülakata girmeden önce salonda referans doldurmamız istenen bi form mu verilecek birilerinden böyle duydum bilginiz var mı
-
@ruru ben nasıl bir sürecin içindeyiz hala anlamadım.surekli formadan telegramdan yeni bir şey çıkıyor.hic açık ve net bir şekilde bize aktarılmıyor yapacaklarımız.4 Haziran da projenin nasıl yapicagi hakkında katilanlar bilgi sahibiyken biz oradan burdan herkesin dediğine göre bir şeyler yapmaya çalıştık.tam net olabilmek için zoom toplantıma kadar bekledim. Mulakatimdan 4 gün önce zooma aldılar.yani kaç gün bekledim aklımda netlestirebilmek için proje sunumunun ne olduğunu.
-
@liliumdaisy herkes projeyi gözünde çok büyüttü. Proje büyütülecek birşey değil aslında. Konunun falan önemi olduğunu sanmıyorum. Sunum anında hal hareket diksiyon vb şeylere ve fikriniz ne olursa olsun nasıl savunduğunuza bakacaklar. Yoksa çığır açacak bir yenilik falan beklediklerini hiç sanmıyorum ki bu çok absürt olur. İyi olduğunuz herhangi bir konuda proje hazırlayın yeterli olur bence çok kasmayın.
-
@ruru Hocam bu bilgi nereden? Bugün mülakata girecek arkadaşlar bu konuda fikir beyan ederlerse güzel olur.
-
Mülakata giderken yanımızda cv götürmeye gerek var mı sizce ?
-
@liliumdaisy katılımda çalışan bi uzman yardımcısına sormuştum ben o biz götürmedik istenmedi demişti
-
referans nasıl verilecek bunlar gizli şeyler mi nasıl oluyor böyle bir gelenek mi var diyelim bir arkadaşımız çalışıyor bankada bize referans olurum dedi onun adı ve numarasını mı yazacağız bilenler cevaplarsa sevinirim.
-
@mouseblood sadece kimlik ve diplomayi istemişler.Ben belki daha önce mülakata katılmış olanlar g
örüşlerini söyler diye sormak istedim. -
@mouseblood referans istemediler. İstemedikleri halde böyle bir işe girişmek referans değil torpildir.
-
@mouseblood @BuzDevriSid referans formu olacak gibi bir şey okudum yukarıda ondan heyecanladım
-
sürecin başından beri modern formatta oluşturulmuş bir özgeçmiş istenmemesi bana garip geldi açıkçası anadolu üniversitesinin sınav sisteminde doldurduğumuz bilgiler var sadece ellerinde.
-
@mouseblood bende aynı fikirdeyim. Kendini tanıtma kısmına bırakmışlar sanırım modern özgeçmişi. ref olayını da telegram grubunda sordum cevap verirler birazdan. Sizde orda değilseniz sınavla ilgili şeyleri paylaşıyorlar
düzeltme: girenlerden öyle birşey olmadı diye cevap verenler oldu
-
@buzdevrisid telegram yok ben de o yüzden katılamadım gruba son yıllarda yaşanan bir takım saçmalıklardan dolayı whatsapp harici bir program indirmiyorum bizi manyak edenler utansın
-
@mouseblood alan sormamışlar. bilgisayar varmış. flash diskle sunumu oraya atmışlar ordan duvara yansıtıp yapmışlar sunumu.
belgeleri girişte göstermişler. toplanmamış belgeler -
@buzdevrisid çok teşekkürler hocam değerli bilgiler için. Demek ki eğitimde söylendiği şekilde Özgeçmişi biz yazılı değil 5 dakikalık kendi kişisel sunumumuz şeklinde yapacağız burada kendimizi ne kadar iyi tanıtabildiğimiz bir değerlendirme unsuru olacak. Diğer puanlama da yapacağımız proje sunumuna göre olacak. 2 kritere göre değerlendirecekler.