2021 GUY Mülakat Kazananlar
-
Evrak teslim duyuruları için buradan haberleşelim.
-
Evrak teslim süreci hangi iller için başladı?
-
bildiğim kadarıyla antalya, balıkesir, niğde, kilis, aksaray, mersin belge alımı için aramalara/duyurulara başlamış
-
@papatyaçayı Rize ve Trabzon da var sanirim
-
gvs yapılacak mı? Ne kadar sürer, eğer yapılacaksa?
-
@blueberry kimi iller gvs formu istiyor kimi illerde adli sicil kaydını emniyete gönderiyor sadece sanırım uygulamalar ilden ile değişkenlik gösteriyor
-
@blueberry bizden gvs için bir form istemediler. Ne zaman iş başı yapabiliriz sorusuna en erken 1 ay en geç 2 ay dendi.
-
@onuktekin Gaziantep için yayınlanmış sitede
-
@papatyaçayı arkadaşlar hangi iller için evrak teslimi yapılacağını nerden takip edebiliriz.GİB in sitesine giriyorum bulamıyorum yardimcı olabilecek var mı?
-
@yasinbeyy hocam kazandığınız yerin vergi başkanlığının sitesine bakın oda yoksa defterdarlığın sitesine bakın
-
Ankara da istedi belgeleri.
-
Bursa için belge istendi mi arkadaşlar sitede görmedim ama aranmış olan var mı Bursa için sormak istedim.
-
Arkadaşlar lden ile arşiv arastirmasi veya gvs yapılmasi farkliligi olabilir mi?
-
@extraordinary evet fark var
-
Arkadaşlar 2017 ve 2018 guy alımlarında asil listede yer alıp tebligat alamayan oldu mu? soruşturma açısından
-
@kny Bursa için belge istemi yapıldı arkadaşlar. Posta göndermişler almamış olanlar olabilir kurumla iletişime geçebilirsiniz bilginiz olsun. Birde belgeleri vermeden güvenlik soruşturması yapılıyor olan var mı mahallenize gelen komusulariniza sizi soran vs.