MÜLAKATI, REFERANS OLMADAN KAZANAN 3 KİŞİ ARIYORUM.
-
Dayısı olmayan 3 kişi var mı?
-
Eğer buradaysanız ve cevap verirseniz, ben ve benim gibi sınava hazırlanan birçok arkadaşıma umut ışığı olacaksınız.
-
@ata-kan 5 mülakata girdim çıktım. İyi kötü geçen mülakatlarım da oldu. Hepsinden elendim. Son olarak vakıfbank kaldı elimde onun açıklanmasını bekliyorum. Tipim gerçekten normal bi insan. Herhangi bir yeni ortama girdiğimde saygılı, aklı başında bi insan olarak tanımlamıyorum. Marmara Üniversitesi mezunuyum. İlk girişte P48 88puanım vardı. Pes ettim. Lanet olsun bu yola girmeye karar verdiğim güne benden 3 yılımı çaldı. Şimdi özel şirketler sen bu zamana kadar ne halt yedin diyorlar. Şiddetle sağlam ayınız dayınız yoksa hiç bulaşmayın.
-
@marmarauzman kpss hazırlık 1 yıl, puanın geçerliliği 2 yıl. Ha oldu ha olacaklarla minimum 3 yıl çöp.
-
@marmarauzman almıyor mu özel
-
@marmarauzman Rabbim yardımcın olsun.
-
@colebusthe10 özel tabikide alır ancak özel sektörde de tecrübe meselesi bir handikap. O 3 sene bir özel sektörde tecrübe kazanmak, kademe atlamak veya kendi işini kuran biri için gelişme kaydetme açısından güzel bir zaman.
-
@ata-kan 18-19 tane mülakata girdim sonunda olumlu oldu. Vazgeçmemek lazım hocam
-
hocam ziraat yeni alım yaptı. referans istemedi. girenler hep referanssız
-
Forumda hazineye giren çok oldu. Yds varsa ve toplu alım yapılıyorsa hayli yüksek şansınız
-
@buzdevrisid bankalara uzman yds olsun müfettiş yrd olsun ya da direkt kpss olmadan girenler olsun hiç olumlu bir şey duymadım. Aslı astarını bilen anlatabilir mi
-
@gpale dış işlerinin alımında mülakat süreci bu şekilde işliyor mu? Mülakatlar yabancı dilde olduğu için biraz daha liyakat durumu zorunluluk gibi duruyor sanki
-
@abcdefg referans olmadan giren bir arkadaş buldum.
-
@helinn005 ilerlemiyor.
-
@helinn005 yani referanssız giren muhakkak vardır, dil bilen özellikle de 85+ çıkaran kaç kişi vardır memlekette
-
Referanssız girdim ancak tabi alımın çok olması ve puanlarımın iyi olmasına bağlıyorum. yds:91,25 ve kpss 88,6
-
2012 mezunuyum 6-7 kpss gördüm bunun 3-4 katı kurum sınavı ve bir sürü mülakat son deftardarlık alımında kendi emeğimle kazandım kpss 90 dı mülakatımda da heyecanlıydım ama soruların büyük çoğunluğuna (20 den fazla sor soruldu ortalama 25 dakikadan biraz uzundu) cevap verdim nasılsa olmaz kafasıyla umutsuz girdim çünkü torpil muhabbeti hiç bitmez malum ama bu oldu…çıkardığım sonuç Allah kimsenin emeğini çöp etmez, herkesin bir kısmeti var sen kendini de parçalasan o vakti gelince seni bulur…çok ağladığım stresten uçuklar çıkardığım oldu belğm incindi yüzdü ders çalıştım 2 ay ankaranın yolunu mesken tuttum gide gele o yol masrafları otel paraları kardeşimin ve babamın belimle birlikte yollarda sürünmesini de katmıyorum ağlaya ağlaya soru çözdüğüm zamanlar off çok zordu ama oldu️
-
İlk mülakatında atanan arkadaşımın da dediği gibi "referansin olmadığı için kpss elendin kanki. Bırakma asla , kendine referans bul. "
86 kpss 2 mülakat gitti -
- Mülakatımda hem 5. Hem 6. Mülakatım olumlu oldu referans olmadan (guy ve ziraat)
-
+1 ticaret bakanligi