10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Ahmet Nohutçu hoca ile konuştuk en fazla 75 ile kapatır dedi
-
@kartalbaba hocam onu herkes diyor zaten
-
-
@kartalbaba hahahaha analiz gibi analiz gerçekten
-
@mencikof Reis işte bizde yazalım da nolur nolmaz
-
@kartalbaba hocam siz tabi üstüne düşeni yaptınız emeğinize sağlık
-
@kartalbaba Ahmet Hoca benim tahmini de geçmiş .
-
@kamucu-1 Hocam siz başkentte örgünde miyiniz?
-
En fazla 95 ile kapatır lallanaa noh...
-
-
@lallanaa çok dogru Bi tespit
-
-
@amirim bu aralıkta mi kapatacak yani biri açıklar mı
-
@eşref uzaktan eğitimdeydim üstad
-
@kartalbaba 75le kapatır derken kitaplarının tanıtımını yapmadı mı? Bi ders aldım zamanında zaten iki ay derslere girdim uzaktan sıkıcı ses tonu ve anlatımı hariç aklımda kalan tek şey kitaplarına konuyu getirme hızı oldu. Bu arada ders anlatımı bana göre sıkıcı geldi ama kitaplarından bazıları güzel linç yemeyim şimdi
-
@keynesinabv linç yiyecek bir durum yok hocam kendi görüşünüz kitaplarını bilemem fakat bu sene kendisinden idari teşkilat dersi almıştım kurs çok oldu bittiye denk geldi kendisinden mi kaynaklıdır yoksa kursun programı mı onu öyle yaptı bilmiyorum ama ismi çok fazla zikrediliyor hakimlik ve kaymakamlık alanında karakter olarak efendi anlayışlı sempatik birisi fakat sadece benim ders aldığım zamanda mahalli idareler ve teşkilat çok hızlı bir şekilde anlatıp geçmişti günahını almayım belki kurstan belkide anlatımı öyle ama verimsiz bir ders oldu şahsi fikrim..
-
@kamucu-1 var mı 80 üstü duydugun güvendiğin baskeentten
-
@keynesinabv sözlerinize kesinlikle katılıyorum....
-
@keynesinabv Ahmet hocayi sahsen tanimam etmem. Fakat yasadigim sure boyunca o ve onun gibi hocalara dua edicem. (Berkay Hoca gibi mesela) Ahmet Nohutcu kesinlikle bu isin duayeni. Youtube uzerinden paylastigi ucretsiz videolar sayesinde birçok soru yaptim. Ders anlatirken arada kurdugu cumleler bile insana muhakeme yetenegi kazandirio, sorulara nasil yaklasmamiz gerektigini ogretio bana gore. O yuzden tum cumlelerini defalarca dinleyerek beynime kazidim lutfen yanlis anlamayin gorusunuze saygi duyuyorum ve asla kimsenin avukatligini yapmak niyeti de tasimiyorum. Sadece duydugum ahde vefa ve minnet duygusu sebebiyle oluşan otomatik bir savunma mekanizmasi ️ Herkesin hakkinda hayirlisini dilerim.. Bu arada baraj tahminim 74...
-
Ahmet Hoca bana göre de duayen bir isim, Kitapları kimine göre uzun, kimine göre sıkıcı kimine göre yerinde olabilir. Bu tamamen subjektif bir şey. Verim alan var almayan var bu tabii bir şey ben şahsen onun Anayasa Hukuku kitabı üzerine kitap tanımam (şahsi fikrim). İdare hukuku kitabı teori alanında bence fazlası ile yeterli bir kitap, mevzuat kısmı yetersiz olabilir (ben öyle gördüm idari teşkilat+mahalli idareler). Ama genel olarak kitapları piyasadaki en iyi kitaplar arasındadır TOP 5'tedir kitapları.
Her öğrencinin kitaplara yaklaşımı farklıdır. Ben akademik kitap sevdiğim için bana hitap ediyor kitapları, +Kemal Gözler kitapları bu tür kitapları sevdiğim için bana hitap ediyor başkası akademik kitap sevemeyebilir bu kitaplar ağır gelir doğal olarak
Biraz uzun oldu zamanınızı aldıysam hakkınızı helal edin