Ticaret Bakanlığı Muhafaza Memuru Alımı 2021 (750 kişi)
-
@sinan06-0 Siz ciğerinizi polisliğe saklayın hocam:)Muhafaza parkur şartı hiçbir zaman olmadı olması da anormal bir durum, gerekli tepkiyi gösterirseniz değerlendireceklerdir.
-
Polislikte parkur her zaman vardı. Muhafaza bir anda böyle zor bir parkurla saçmaladı resmen. Oldu olacak kpss 60 yapıp direkt parkur mülakat puanına göre alsın Ben twitter cimer dahil her yerde tepkimi gösteriyorum eğer parkuru kaldırmazlarsa dava yoluna başvuracağım. GİH sınıfında spor şartının yasal dayanağı yoktur. Yönetmelikte de sporla ilgili bir ifade göremedim gören varsa bilgilendirsin.
-
@antimülakat Parkur konusunda siz de bilgilerinizi paylaşırsanız seviniriz. Böyle bir durum yasal mı?
-
@cons3693
Polisliği hallettik çok şükür. Parkur olsun ya da olmasın farketmez bana. -
@garipbankacı parkur olayı yeni geldi hocam. Bu konuda tek söyleyeceğim herkesin bu türden bir seçime uzak olduğu. İİBF/SBF mezunları içerisinde bu parkurlara en dayanıklı olacak tayfa düzenli halısaha maçı yapanlardır diye düşünüyorum.
-
@antimülakat
Parkuru geçmek isteyen arkadaşlar spor mülakatına kadar halı saha yapsın, dışarda koşsun, ya da parkura gitsin çünkü sıçrama tahtasına gelindiğinde her ne kadar beyin istese bile bacaklar kalkmayacak. -
@sinan06-0 kadınlarda da parkur var mi?
-
@sinan06-0 muhafaza için 76,38 e düşer mi acaba
-
@garipbankacı Açıkça sözleşmeli personel yönetmeliğinde sözlü sınav ile olacağını belirtmiş, yasal dayanağı yok dava açsanız kazanırsınız. Yeterli baskıyla yönetmeliği olmayan durumdan geri adım atmaları gerekiyor.
-
@cons3693 kaçla kapatır arkadaşlar bilgisi olan var mi? Kararsizim başvuru yapıp yapmamakta yardımcı olur musunuz? 76,38 le muhafaza için başvuru yapılmalı mi?
-
@antimülakat bu yanlıştan geri dönerler mi acaba? Başvurular başlamadı henüz
-
@mldaa1 yaş sınırı, boy şartı, parkur gibi sebeplerle 75'e vuracağını düşünüyorum. önceki alımlarda da düşük kapatmış hep.
Bu arada parkur konusu can sıkıcı fakat youtube'da gümrük muhafazaların aldığı eğitimlere bakın bence. Memur diyince herkesin aklına masa başında oturan bir grup geliyor ama hiç öyle değil.
-
-
@mldaa1
Parkur herkesin gözünü korkutuyor ve bu durum başvurulara yansır diye düşünüyorum. İnşallah istediğimiz şekilde kapatır. Benim puanım da 76.24 -
@as-soon-as Eğitimler görüldüğü gibi sert geçmiyor, en sonki sözleşmenin bile eğitimi olmadı. Parkurdan kimsenin korktuğunu zannetmiyorum, bu durum ayrıca kadın adaylar için daha adaletsiz, hakkınızı sonuna kadar arayın sizden önceki sözleşmeli alımı üstelik 1250 kişiydi .Yüksek puanlı Adayların özellikle emeğinin önüne geçilmemeli.
-
Bazı arkadaşlar yanlış anlıyor ama parkur göründüğü gibi değil öyle videoda izlendiği gibi değil. Ben vücut geliştirme ile ilgileniyorum beş yıldır parkura çıkıldığında o anki tempo ya çıkmak gerçekten çok zor ayaklarda çekme parkurda düşme kayma gibi yada nefes yetmeme problemleri oluyor. Bunları göze alıp ona göre çalışmanızı öneririm parkur kalkmama durumunda.
-
Parkur gerçekten zor benim daha önce hic boyle bir tecrübem olmadi ve ilk defa bu sene parkur gelmesi adaletsiz olmuş pandemi de var git gel sıkıntı olacak eylülde vakalar da artar bence parkura itiraz edilmeli
-
@tamehliyetsiz İşte sıralama yarışması olduğu için illa şu saniyede yapman gerekmiyor. Ama zor olması konusuna katılıyorum.
-
@mldaa1 Evet vakalar zaten arttı iptal olmak zorunda, biz deney aracı değiliz .
-
Pazartesi günü toplu arayalım. Cimere yazmayan kalmasın ayrıca twitterda gönderilerin altına yorun yapalım bi bakıyorum ben tek yapıyorum yorumu siz de destek çıkın.