1 Ağustos/7-8 Ağustos 2021 KPSS A
-
@eskivergici Hocam bu paylaşımınız gerçek mi yoksa hafif alaycılık mı var ? 2014 yılından beri bu sınava giriyorum 90 puanın üzerinde sonuçlarım oldu ama hiç bir sınavda böyle iyi GK-GY yapamadım . Ayrıca yüzde 20 etki eden alan için yüzde 80den vazgeçmek arasında kıyas yapabilecek yeteneginiz oldugunu düşünüyorum .
-
@lallanaa yok hocam ne alaycılığı tamamen acemilik üni biraz geç bitti lisansa yeni bakmaya başladık ondan birde ben gk gy de kendimi iyi görüyordum alan kötü gelse ordan toplarım diyordum 20 boş canımı sıktı 20/80 oranını bugün öğrendim mesela daha önce 40/60 gibi kalmış aklımda merak etmemiştim onun dışında hemen hemen her kurumda arkadaşım vardı a/b kadrolarda çalışan kendimde 2 kurum görmüş biri olarak ben de o konularda yardımcı olabilirim de alan sınavı konusuna tam olarak bu yıl eğildik ama hepsini öğrenirim bu sene herkese kolay gelsin alay konusunda da nefret ederim alay edilmesinden de etmekten de öyle anlaşıldıysak affola
-
sınav zor mu kolay mı bir türlü anlayamadığım derecede tuhaftı bence . Evet tuhaf en uygun cümle olurdu. GK-GY için süper bir geri dönüş beklentiniz varken bu evhamınız komik ve anlamsız.
-
@eskivergici estagfullah . İcıniz rahat olsun. Hafta sonu gireceğiniz sınavda başarılar
-
Arkadaşlar sizce alan bilgisi oturumu yapılır mı? Yoksa malum durumlar nedeniyle bir erteleme olur mu? Yanlış anlaşılmasın bu sorum, sadece merak ediyorum. Mutlaka afet bölgelerinde yaşayan başvuru yapan adaylar vardır. Yks tercih durumu gibi olası bir erteleme gelebilir mi?
-
Arkadaşlar Twitter da etkinliğe başlamış SnErdoğan KPSSyieRTEle tag buymuş. Erteleme istiyor onlarda kendince haklı tabii.
-
Bir çok kişi mağdur oldu bırakın ders çalışmayı evleri yandı insanların bu psikolojiyle sınava girmek çok zor Allah yardımcıları olsun erteleme yaparlarsa onlar için çok sevinirim
-
Allah yardımcıları olsun. Aklıma İzmir depremi geldi. Enkazın gösteren bir videoda Borçlar Hukuku kitabı görmüştüm, çok üzülmüştüm.
-
Yarınki sınavlarınızda başarılar dilerim.
-
@colebusthe10 tavsiyelerinizi alalım
-
@colebusthe10 Maliye deldi geçti beni
-
Hukuk konusunda görüşleriniz nedir ?
-
@tolgahan-ayyıldız şok tedavisi
-
@istanbulsiyasal şok tedavisi
-
@colebusthe10 Son yılların en zor hukuk soruları olduğunu düşünüyorum. Geçen sene ile net bir şekilde fark fazlaydı.
-
@istanbulsiyasal iktisat ılımlı, maliye biraz zorlayan sorular koymuşlar. Geçen seneye kıyasla
-
Kamu yönetimi sorularından kaymakamlıktan tıpatıp aynı iki soru geldi
-
@colebusthe10 şok tedavisi? Ne demek istediniz anlamadım
-
Adamlar maliyede bankalar+vergi usul+ticaret hukuku sormuşlar resmen
-
@tolgahan-ayyıldız sorular şok etti